Ants In The Pants 1 en 2

prijs
€ 6,95
datum plaatsing
11-01-16
conditie
nieuw
adverteerder
Movie-Outlet
type
aangeboden
adverteert sinds
09-11-2015
plaatsnaam
Bergen op Zoom
telefoon
0682357517
gezien
20 x
snelcode info
6263030

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Muziek en Film > Blu-ray

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Levertijd (in dagen): 0

OMSCHRIJVING:
Ants in the pants:
Flo is een normale tiener die op een dag wakker wordt met zijn eerste ochtenderectie. Tot nu toe nog niets vreemds, ware het niet dat zijn mannelijkheid tegen hem praat. Deze is namelijk van mening flink verwaarloosd te zijn en zal het bestaan van Flo eens stevig veranderen. Wanneer vervolgens ene Leonie haar entree in zijn leven maakt, is Flo’s doel duidelijk: het veroveren van Leonie en zo een man te worden.
Met hulp van zijn vrienden krijgt hij een snelcursus in de liefde. Een hilarisch verhaal.

More ants in the pants:
Flo zal binnenkort afstuderen. Tegelijkertijd bevindt hij zich en een lastig parket. Flo krijgt steeds meer oog voor het vrouwelijk geslacht en brengt hem keer op keer in afschuwelijke situaties die het schaamrood op je kaken brengen. Alsof dat allemaal al niet genoeg is, wordt Flo verliefd op het allermooiste meisje dat er op deze wereld rondloopt: Maja. Tot overmaat van ramp belandt Flo bij een zeer aantrekkelijke, vrouwelijke sekstherapeute en dat doet hem beslissen de hulp van zijn vrienden Red Bull, Dirk en Schumi in te schakelen. Er ontstaat een weddenschap die ervoor zorgt dat Flo samen met zijn maatje Red Bull er alles voor doet om de lieftallige Maja voor zich te winnen. Dat lijkt te lukken….ware het niet dat hij door de liefdesdrank die hij Maja gegeven heeft zichzelf wederom flink belachelijk maakt. Keer op keer, zelfs als hij op het laatst Maja’s interesse echt heeft weten te bemachtigen, dient de volgende ramp zich aan…

ADVERTEERDER:
Naam: Movie-Outlet
Tel: 0682357517
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4698113/ko

Deel deze advertentie met:
|
Horen en zien...