Bleak House (1985)

prijs
€ 8,99
datum plaatsing
11-01-16
conditie
nieuw
adverteerder
Movie-Outlet
type
aangeboden
adverteert sinds
09-11-2015
plaatsnaam
Bergen op Zoom
telefoon
0682357517
gezien
26 x
snelcode info
6263042

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Muziek en Film > Blu-ray

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Levertijd (in dagen): 0

OMSCHRIJVING:
Voor de rechtbank van Chancery in Londen sleept de beruchte zaak-Jarndyce zich al jaren voort. Toch weigert John Jarndyce zijn leven erdoor te laten bederven. Als echte filantroop neemt hij twee jongeren onder zijn hoede, Ada Claire en Richard Carstone. De jonge Esther Summerson stelt hij aan als een soort chaperonne. De drie nemen hun intrek in het idyllisch gelegen Bleak House. Daar is het leven goed. Maar op een dag ontdekt een advocaat dat Esther op een ingewikkelde manier betrokken is bij de zaak-Jarndyce. Voordat hij het nieuws kan onthullen, wordt hij vermoord. Inspecteur Bucket neemt de zaak in onderzoek. Het is nog maar het begin van een hele reeks dramatische gebeurtenissen...

Deze prachtige serie is gebaseerd op een van de klassieke romans van de grote Charles Dickens. In ‘Bleak House’ wordt een boeiend beeld geschetst van een tijdperk waarin de grillige Engelse wetgeving mensen vaak in grote problemen bracht.

ADVERTEERDER:
Naam: Movie-Outlet
Tel: 0682357517
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4698135/ko

Deel deze advertentie met:
|
Horen en zien...