Love And A.45

prijs
€ 5,09
datum plaatsing
11-01-16
conditie
nieuw
adverteerder
Movie-Outlet
type
aangeboden
adverteert sinds
09-11-2015
plaatsnaam
Bergen op Zoom
telefoon
0682357517
gezien
22 x
snelcode info
6263053

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Muziek en Film > Blu-ray

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Levertijd (in dagen): 0

OMSCHRIJVING:
Watty (Gil Bellows) is een overvaller met één gouden regel: geen geweld. Wanneer zijn partner, de drugsverslaafde motorrijder Billy Mack, tijdens een overval op een supermarkt zijn pistool trekt en op het personeel begint te schieten, komt Watty voor een keuze te staan. Om verder bloedvergieten te voorkomen schiet hij Billy neer, vervolgens slaat hij op de vlucht, samen met zijn vriendinnetje Starlene (Renee Zellweger). Als twee gezochte misdadigers groeien Watty en Starlene uit tot lievelingen van de media. Maar behalve door de politie worden Watty en Starlene ook achtervolgd door twee maffiatypes en een pisnijdige Billy, die de kogels uit Watty’s pistool heeft overleefd…

In het kielzog van Quentin Tarantino’s Reservoir Dogs en Tony Scott’s True Romance verscheen Love and a .45, een bruisende en gewelddadige road movie die net als het werk van Tarantino geïnspireerd was op de misdaadfilms uit de jaren ’70. Messcherpe dialogen, fluitende kogels en leuke bijrollen van o.a. Jeffrey Combs (Re-Animator) en Peter Fonda (Easy Rider).

ADVERTEERDER:
Naam: Movie-Outlet
Tel: 0682357517
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4698154/ko

Deel deze advertentie met:
|
Horen en zien...