Paard en Pony, In Het Zadel

prijs
€ 3,95
datum plaatsing
11-01-16
conditie
nieuw
adverteerder
Movie-Outlet
type
aangeboden
adverteert sinds
09-11-2015
plaatsnaam
Bergen op Zoom
telefoon
0682357517
gezien
19 x
snelcode info
6263076

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Spelcomputers en Games > Games > Overige

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Levertijd (in dagen): 0

OMSCHRIJVING:
Veel kinderen dromen ervan om zelf een paard te bezitten, of om in ieder geval op paardrijles te mogen. Voor ouders die de uitgaven van het lessen en wat er verder nog allemaal bijkomt te duur vinden, is er nu een alternatief. Halloween software heeft een serie cd-roms uitgebracht voor de echte paardenliefhebber. De vraag is natuurlijk: zijn deze cd-roms een goed surrogaat?

Eerst verzorgen
Na de start van het programma wil je natuurlijk meteen al die leuke oefeningen gaan doen die in de handleiding beschreven staan, maar voordat je je paard kunt leren berijden moet je hem eerst goed verzorgen en optuigen. Het eerste wat je moet doen is jezelf inschrijven en aangeven of je al eerder paard hebt gereden. Aangezien wij nog onervaren zijn, worden we in de beginnersgroep ingedeeld. We mogen direct een mooi paard uitkiezen. Aan de hand van de beschrijvingen van de paarden kunnen we er een kiezen die goed bij ons past.

De les
Eerst moeten we het paard verzorgen, we lezen het stalboek goed door, en daarna gaan we aan de slag. Gelukkig is het veel makkelijker dan in het boek staat. Gewoon wat met de muis in het rond klikken en ons paard is opgezadeld en geroskamd. Dan op weg naar de piste waar we onze eerste les krijgen. We luisteren goed naar wat de instructrice ons vertelt, maar dat valt minder mee. Soms horen we termen als voorboom of achterhand waarvan we geen idee hebben waar die te vinden zijn.

Aan het eind van de uitleg mogen we zelf even oefenen en dat gaat weer veel makkelijker dan uitgelegd. Hierbij kun je echt bijna geen fouten maken en zo zijn we na 10 minuten al in de laatste les beland. We voelen ons nog net niet goed genoeg om een wedstrijd te rijden en gaan dus maar wat spelletjes doen in het clubhuis. Hier kun je ook in je dagboek schrijven of een legpuzzel maken. We kunnen het spel opslaan om de volgende keer weer verder te spelen.

Stimulans voor het echte werk
Op de doos staat dat dit het eerste programma is waarmee je leert paardrijden. Ik vind dit programma vooral geschikt voor kinderen die al op paardrijles zitten. Deze kinderen zullen heel snel zaken die in het programma voorkomen herkennen en kunnen gebruiken tijdens de les.

De cd-rom is geen surrogaat voor de echte paardrijles en dat zal ook niet de bedoeling zijn. Kinderen die plezier aan dit programma beleven, zullen waarschijnlijk nog liever op les willen gaan dan voorheen. De lessen zelf stellen niet zoveel voor en het eind van de cd-rom is snel bereikt, maar het programma geeft wel veel -- goed gepresenteerde -- informatie.

ADVERTEERDER:
Naam: Movie-Outlet
Tel: 0682357517
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4698185/ko

Deel deze advertentie met:
|