Annie/Oliver

prijs
€ 8,95
datum plaatsing
19-01-16
conditie
nieuw
adverteerder
Movie-Outlet
type
aangeboden
adverteert sinds
09-11-2015
plaatsnaam
Bergen op Zoom
telefoon
0682357517
gezien
7 x
snelcode info
6320617

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Muziek en Film > Blu-ray

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Levertijd (in dagen): 0

OMSCHRIJVING:
- Annie: ANNIE, het verhaal van het moedige, roodharige weesmeisje, komt eindelijk van Broadway naar Blu-ray! Op een dag wordt Annie (Aileen Quinn) gekozen om een week te gaan logeren bij de beroemde miljardair "Daddy" Warbucks (Albert Finney). Een week worden meerdere weken en de enige persoon die Annies plezier vergalt, is Miss Hannigan, de tirannieke directrice van het weeshuis (tot hilarische perfectie gespeeld door Carol Burnett). Zullen Miss Hannigans pogingen om Annie te ontvoeren slagen? Zing mee met de onvergetelijke liedjes en beleef deze prachtige musical als nooit tevoren.

- OLIVER!: De jonge Oliver (Mark Lester) ontsnapt uit het troosteloze weeshuis en belandt op straat in het Londen van de 19e eeuw. Hij wordt meteen opgenomen door een bende straatschoffies, geleid door de innemende schurk Fagin (Ron Moody), zijn slechte handlanger Bill Sikes (Oliver Reed) en zijn trouwe leerling Dodger (Jack Wild). Tijdens zijn opleiding tot zakkenroller vindt Oliver een onverwachte schat: Een thuis en een familie.ADVERTEERDER:
Naam: Movie-Outlet
Tel: 0682357517
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4728478/ko

Deel deze advertentie met:
|
Horen en zien...