Antonia

prijs
€ 9,95
datum plaatsing
19-01-16
conditie
nieuw
adverteerder
Movie-Outlet
type
aangeboden
adverteert sinds
09-11-2015
plaatsnaam
Bergen op Zoom
telefoon
0682357517
gezien
12 x
snelcode info
6320625

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Muziek en Film > Blu-ray

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Levertijd (in dagen): 0

OMSCHRIJVING:

In een achterstandswijk van Sao Paolo vechten vier vriendinnen voor hun grote droom: geld verdienen met muziek. Deze droom lijkt werkelijkheid te worden als ze een manager vinden die zich voor de meiden wil inzetten. Maar de weg naar roem gaat niet over rozen: armoede, geweld, jaloezie en seksisme zorgen ervoor dat de zangeressen niet alleen hun samenwerking maar ook de vriendschap in rook zien opgaan. De vier laten het er echter niet bij zitten. Lukt het ze om hun droom waar te maken?

Antonia is een portret van vier sterke vrouwen, maar boven alles een film over hoop, vriendschap en idealen. Hoofdrolspeelsters Negra Li, Leilah Moreno, Quelynah en Cindy Mendes zijn ook in het dagelijks leven RenB/hiphop-sterren en spelen in Antonia in feite hun eigen levensverhaal.
Recensie(s)

Dit 40 jaar omvattende verhaal werd doorregisseuse Gorris zelf omschreven als een feministisch sprookje. Na de oorlog keert Antonia (Van Ammelrooy) terug naar haar geboortedorp. Daar neemt zijn een boerderij over die onderdak biedt aan een heel stel uiteenlopende vrouwen. Buiten Nederland uitgebracht als Antonias Line. De film won de Oscar voor beste buitenlandse film, en een Gouden Kalf.
© Copyright Preview Filmmagazine BV

ADVERTEERDER:
Naam: Movie-Outlet
Tel: 0682357517
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4728480/ko

Deel deze advertentie met:
|
Horen en zien...