Jam With The Band

prijs
€ 17,95
datum plaatsing
20-01-16
conditie
nieuw
adverteerder
Movie-Outlet
type
aangeboden
adverteert sinds
09-11-2015
plaatsnaam
Bergen op Zoom
telefoon
0682357517
gezien
14 x
snelcode info
6327967

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Spelcomputers en Games > Games > Overige

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Levertijd (in dagen): 0

OMSCHRIJVING:
| Eigenschappen Jam with the Band is een bijzonder uitgebreid muziekspel met tal van unieke mogelijkheden. In het speltype Play moet de speler bijvoorbeeld één van acht sporen van een bekend nummer proberen te volgen door op de juiste momenten op de juiste knoppen te drukken. In Sing kan de speler proberen zingend de juiste toonhoogtes te raken, waarna het spel suggereert voor welke muziekstijl de vocalen het meest geschikt zijn. Het speltype Studio biedt spelers diepgaande mogelijkheden hun eigen muziek te componeren met maar liefst 58 muziekinstrumenten. Het pretpakket wordt compleet geleverd met tientallen bekende nummers, diverse mogelijkheden om nieuwe nummers te downloaden en uit te wisselen met andere spelers, en speelse extra’s als Radio en Trivia. Genoeg om elke muziekliefhebber maanden bezig te houden!

Kenmerken
- Speel mee met bekende nummers, maar ook klassieke muziek, reggae en jazz, of medleys van muziek uit Nintendo-games.
- Diverse mogelijkheden om nieuwe nummers te downloaden en uit te wisselen met andere spelers.
- Maak je eigen muziek in de studio met maar liefst 58 muziekinstrumenten.
- Een uitgebreide tutorial, oefenstand en verschillende moeilijkheidsgraden garanderen dat elke speler / componist op zijn eigen niveau kan spelen.
- Via draadloze communicatie kunnen twee tot acht spelers ook samen musiceren, hiervoor is slechts een enkele game card nodig.ADVERTEERDER:
Naam: Movie-Outlet
Tel: 0682357517
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4735678/ko

Deel deze advertentie met:
|