Fit Music

prijs
€ 31,95
datum plaatsing
20-01-16
conditie
nieuw
adverteerder
Movie-Outlet
type
aangeboden
adverteert sinds
09-11-2015
plaatsnaam
Bergen op Zoom
telefoon
0682357517
gezien
13 x
snelcode info
6327971

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Spelcomputers en Games > Games > Overige

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Levertijd (in dagen): 0

OMSCHRIJVING:
Ben je uitgekeken op de sportschool? Heb je genoeg van de gebruikelijke oefeningen? Wil je een lichaam waar iedereen jaloers op is? Voor jou is er nu Fit Music! Train al je spieren door leuke professionele oefeningen te volgen op het ritme van dancemuziek. Verander je woonkamer in een sportschool, vergeet de vermoeidheid en sluit je aan bij het feest!

De fitnesskampioen Patsy Salviato zal je als personal trainer door de verschillende onderdelen van het spel leiden. De software heeft op maat gesneden moeilijkheidsniveaus die zijn ontwikkeld in samenwerking met de SHRO uit Philadelphia en de Human Health Foundation, waarmee Fit Music deelneemt aan de campagne tegen overgewicht. Iedere sessie biedt alle soorten trainingsfasen aan met opwarmingsoefeningen, een intensieve trainingssessie en ontspanningsoefeningen aan het einde. Dankzij de eenvoudige en intuïtieve interface, en een ritmische en meeslepende soundtrack, is het verbranden van calorieën en het trainen van je lichaam nog nooit zo leuk geweest.ADVERTEERDER:
Naam: Movie-Outlet
Tel: 0682357517
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4735681/ko

Deel deze advertentie met:
|