Amazing Spider-man 2

prijs
€ 29,95
datum plaatsing
20-01-16
conditie
nieuw
adverteerder
Movie-Outlet
type
aangeboden
adverteert sinds
09-11-2015
plaatsnaam
Bergen op Zoom
telefoon
0682357517
gezien
15 x
snelcode info
6327975

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Spelcomputers en Games > Games > Overige

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Levertijd (in dagen): 0

OMSCHRIJVING:
The Amazing Spider-Man 2 is een third person actieavontuur dat verder gaat na de vorige game. Het verhaal van The Amazing Spider-Man 2 biedt een alternatieve kijk op het verhaal van de nieuwe bioscoopfilm, terwijl spelers een open spelwereld krijgen voorgeschoteld waarbinnen zij slingerend als Spider-Man allerlei avonturen beleven!

In The Amazing Spider-Man 2 krijgen spelers meer vaardigheden, maar upgrades voor hun krachten en meer vrijheid. Fans van de Spider-Man-reeks zullen deze game niet willen missen!

Spelers stappen wederom in de huid van Peter Parker, de jonge journalist die ook bekend is als Spider-Man. Gedurende het verhaal komt Spidey verschillende vijanden tegen die hem het leven zuur willen maken. Tijdens het verhaal is bovendien een grotere rol weggelegd voor Peter Parker. Parker moet namelijk onderzoek verrichten naar de motivaties en persoonlijkheden van verschillende supervijanden.

Spelers worden beloond wanneer zijn de criminaliteit in Manhattan aanpakken. Laten we de boefjes hun gang gaan, dan zal de speler gestraft worden. Zo is het mogelijk dat je geen toegang krijgt tot bepaalde upgrades voor je pak. The Amazing Spider-Man 2 is een echte superheldengame voor jong en oud!

ADVERTEERDER:
Naam: Movie-Outlet
Tel: 0682357517
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4735686/ko

Deel deze advertentie met:
|