Afvallen met pilates voor dummies

prijs
€ 9,95
datum plaatsing
20-01-16
conditie
nieuw
adverteerder
Movie-Outlet
type
aangeboden
adverteert sinds
09-11-2015
plaatsnaam
Bergen op Zoom
telefoon
0682357517
gezien
12 x
snelcode info
6328058

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Muziek en Film > Blu-ray

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Levertijd (in dagen): 0

OMSCHRIJVING:
Dit laagdrempelige programma biedt u een perfecte pilates houding en vloer workout in alledaags taalgebruik. U zal niet alleen calorieën verbranden door deze routine, maar het zal ook uw idee over een workout totaal veranderen!
Als u wilt afvallen, calorieën wilt verbranden en een makkelijke en fijne workout zoekt, dan is deze Afvallen met Pilates voor Dummies echt iets voor u! Deze workout neemt de originele pilates methode – bekend om zijn fantastische vormende vermogen – en telt hier simpele ritmische bewegingen bij op die uw hartslag verhogen. Hierdoor verbrandt u meer calorieën dan een traditionele pilates workout.
Afvallen met Pilates voor Dummies biedt stapsgewijs instructies voor zowel staande als grondoefeningen en maakt trainen op uw eigen niveau gemakkelijk. Dit programma is comfortabel en doeltreffend; u maakt uw lichaam sterker, verbrandt calorieën en hebt plezier!

ADVERTEERDER:
Naam: Movie-Outlet
Tel: 0682357517
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4735663/ko

Deel deze advertentie met:
|
Horen en zien...