Jurassic World (3D + 2D-blu-ray)

prijs
€ 29,99
datum plaatsing
04-01-16
conditie
nieuw
adverteerder
Movie-Outlet
type
aangeboden
adverteert sinds
09-11-2015
plaatsnaam
Bergen op Zoom
telefoon
0682357517
gezien
15 x
snelcode info
6422061

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Muziek en Film > Blu-ray

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Levertijd (in dagen): 0

OMSCHRIJVING:
Exact 22 jaar nadat Steven Spielberg het pad naar Jurassic Park effende, werd op Isla Nubar een attractie geopend die nog indrukwekkender en populairder is: Jurassic World. Om de bezoekerscijfers op peil te houden hebben de beheerders van het park een nieuwe, genetisch gemodificeerde hybride gecreëerd die ze Indominus Rex hebben gedoopt. Het schepsel is groter, sterker en vele malen intelligenter dan eender welke dinosaurus die ooit op Aarde rondzwierf. Maar het geheimzinnige nieuwe ras blijkt ook veel gevaarlijker dan iemand had kunnen voorzien. In Jurassic World, een productie van franchisebedenker Steven Spielberg, met Colin Trevorrow in de regisseursstoel, vertolkt Chris Pratt de rol van ex-militair Owen Grady, expert dierengedrag van het park. Als een ongeziene chaos losbreekt en het leven van de toeristen bedreigd wordt, moet hij zijn krachten bundelen met Bryce Dallas Howard, die de rol speelt van Claire Dearing, de ambitieuze carrièrejager van Jurassic World.

Vincent D’Onofrio, Jake Johnson, Nick Robinson, Ty Simpkins BD Wong, Judy Greer en Irrfan Khan vertolken de gesmaakte bijrollen in deze avontuurlijke blockbuster die zowel fans van het origineel als een compleet nieuwe kijkersgeneratie zal weten te betoveren.Exact 22 jaar nadat Steven Spielberg het pad naar Jurassic Park effende, werd op Isla Nubar een attractie geopend die nog indrukwekkender en populairder is: Jurassic World. Om de bezoekerscijfers op peil te houden hebben de beheerders van het park een nieuwe, genetisch gemodificeerde hybride gecreëerd die ze Indominus Rex hebben gedoopt. Het schepsel is groter, sterker en vele malen intelligenter dan eender welke dinosaurus die ooit op Aarde rondzwierf. Maar het geheimzinnige nieuwe ras blijkt ook veel gevaarlijker dan iemand had kunnen voorzien. In Jurassic World, een productie van franchisebedenker Steven Spielberg, met Colin Trevorrow in de regisseursstoel, vertolkt Chris Pratt de rol van ex-militair Owen Grady, expert dierengedrag van het park. Als een ongeziene chaos losbreekt en het leven van de toeristen bedreigd wordt, moet hij zijn krachten bundelen met Bryce Dallas Howard, die de rol speelt van Claire Dearing, de ambitieuze carrièrejager van Jurassic World.

Vincent D’Onofrio, Jake Johnson, Nick Robinson, Ty Simpkins BD Wong, Judy Greer en Irrfan Khan vertolken de gesmaakte bijrollen in deze avontuurlijke blockbuster die zowel fans van het origineel als een compleet nieuwe kijkersgeneratie zal weten te betoveren.ADVERTEERDER:
Naam: Movie-Outlet
Tel: 0682357517
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4777762/ko

Deel deze advertentie met:
|
Horen en zien...