Coldplay - A Head Full Of Dreams

prijs
€ 18,95
datum plaatsing
12-12-15
conditie
nieuw
adverteerder
Movie-Outlet
type
aangeboden
adverteert sinds
09-11-2015
plaatsnaam
Bergen op Zoom
telefoon
0682357517
gezien
13 x
snelcode info
6468324

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Audio, Tv en Foto > Overige Audio, Tv en Foto

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Levertijd (in dagen): 0

OMSCHRIJVING:
Coldplay brengt hun zevende album getiteld A Head Full Of Dreams uit. De eerste twee singles van het nieuwe album zijn Adventure Of A Lifetime en Everglow.

Het album – opgenomen in Malibu, LA en Londen – werd geproduceerd door het Noorse duo Stargate en oudgediende Rik Simpson. Het lijstje namen van de samenwerkingen die zijn aangegaan op dit album is op zijn minst indrukwekkend te noemen; Beyoncé, Noel Gallagher, Tove Lo en Merry Clayton.

A Head Full Of Dreams is de opvolger van het breekbare Ghost Stories: Coldplays zesde album dat goed was voor Platina in Nederland. De band koos er toen voor om niet te toeren en direct de studio in te kruipen. Het resultaat daarvan mogen we binnen een aantal dagen verwachten.

Helemaal opgeladen heeft de band een studioalbum gemaakt dat barst van de energie en kleur met als uitspringers de heerlijk uitbundige eerste single Adventure Of A Lifetime en het krachtige Hymn For The Weekend.

Coldplay heeft als nooit tevoren genoten bij de opnames van dit album en ze zijn nooit gelukkiger geweest met het resultaat.

ADVERTEERDER:
Naam: Movie-Outlet
Tel: 0682357517
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4795079/ko

Deel deze advertentie met:
|
Horen en zien...