Sims 4 - Aan het werk

prijs
€ 39,95
datum plaatsing
14-01-16
conditie
nieuw
adverteerder
Movie-Outlet
type
aangeboden
adverteert sinds
09-11-2015
plaatsnaam
Bergen op Zoom
telefoon
0682357517
gezien
7 x
snelcode info
6477769

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Spelcomputers en Games > Games > Overige

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Levertijd (in dagen): 0

OMSCHRIJVING:
Jij bent de baas op de werkvloer in De Sims 4 Aan het Werk! Stuur jouw Sims direct aan terwijl ze aan het werk zijn en bepaal of ze op weg zijn naar een belangrijke promotie, of juist de boel op stelten zetten op het werk. Grijp in wanneer dat nodig is en red talloze levens als arts, maak je buren het leven zuur met ondeugende uitvindingen als wetenschapper of onderzoek plaats delicten en los belangrijke zaken op als detective. Als je liever je eigen baas bent, kun je zelfs jouw eigen bedrijf openen, aanpassen en beheren om zo misschien wel Simmiljonair te worden! Jij bepaalt hoe jouw Sims aan het werk gaan.

KENMERKEN
- Red levens: Er is altijd wel iets te beleven op de eerste hulp, dus steek je handen uit de mouwen om zoveel mogelijk levens te redden, babys ter wereld te brengen en spoedoperaties uit te voeren.
- Los misdaden op: Haal jouw penning tevoorschijn en onderzoek plaats delicten, verhoor verdachten en los geheimzinnige zaken op als rechercheur.
- Maak gekke uitvindingen: Gebruik je analytisch vermogen om als wetenschapper duivelse creaties te maken en bepaal zelf of je jouw uitvindingen voor goede of kwade bedoelingen inzet.
- Creëer unieke ondernemingen: Open de onderneming van je dromen; van je eigen bakkerij, kledingboetiek en kunstgalerie tot boekhandels en nog veel meer.
- Leer nieuwe vaardigheden: Neem de perfecte foto of bak en versier een heerlijke lekkernij met de nieuwe fotografie- en bakvaardigheden.
- Ontdek buitenaardse wezens: Creëer je eigen buitenaardse wezens en pas hen in Creëer-een-Sim aan, ontmasker buitenaardse wezens die zich als Sims hebben vermomd en ontdek de mysterieuze buitenaardse dimensie!

ADVERTEERDER:
Naam: Movie-Outlet
Tel: 0682357517
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4798213/ko

Deel deze advertentie met:
|