Operator, processpecialist

OlympiaBen jij een operator in hart en nieren? Kan het jou qua techniek niet uitdagend genoeg? Heb jij bovendien affiniteit met metaal of ben je in bezit van vapro?
Onze opdrachtgever staat te springen dat jij voor hen komt werken! Kom dus uit die stoel en reageer!

Bij onze opdrachtgever ben jij één van dé belangrijkste schakels in het productieproces. Jij zorgt er namelijk voor dat het productieproces niet stagneert. Hoe je dit doet? Als machine operator houdt jij je bezig met het onderhouden van machines en productieapparaten, en daarbij behorende voorbereidende werkzaamheden.

Jij bent fulltime verantwoordelijk voor het goed laten functioneren van alle technische apparatuur en machines en het preventief onderhouden van apparatuur en machines, maar ook voor het aandragen van oplossingen voor de storingen.

Wat nog meer?

✓ Bestellen van noodzakelijke vervangingsonderdelen;
✓ Zorgt voor juiste verwerking in voorraad systeem;
✓ Aflevering gerede producten in het magazijn;
✓ Plaatsing en operationeel maken van nieuw binnengekomen apparatuur en machines.

Tot slot zal je ook een begeleidende rol spelen, jij werkt nieuwe werknemers, parttimers, werkstudenten en eventuele uitzendkrachten in, zodat de productie optimaal functioneert.
Een erg diverse functie waarbij je uitvoerend te werk gaat, begeleidend, adviserend en controlerend. Ben jij opzoek naar uitdaging, en wil jij werken bij een leuke organisatie? Solliciteer dan nu!

Functie-eisen


Solliciteer als:

✓ Techniek jouw affiniteit heeft en als je hier meer over te weten wilt komen!;
✓ Voor jou geen uitdaging te groot is;
✓ Jij pas met een voldaan gevoel naar huis gaat als alle storingen goed zijn verholpen!;
✓ Jij er energie van krijgt om ten dienste te staan van andere collega's;
✓ Jij gedreven bent met pro-actieve houding wie elke dag met een glimlach naar werk komt!

Kom je ook nog eens uit de omgeving Doetinchem, Enschede of Hengelo en heb je er geen moeite mee om naar Neede af te reizen (waarvoor je vergoeding ontvangt)?

Kortom, ben jij diegene wie wij zoeken? Wij ontmoeten je graag en zijn benieuwd naar jouw verhaal en carrièreverloop.
Bel je ons? Wij zijn bereikbaar via 053-5748300!

Arbeidsvoorwaarden


Bij Timmerije heb je een zeer afwisselende baan met mogelijkheden voor de langere termijn!

In deze baan heb je daarnaast veel doorgroeimogelijkheden. Wanneer je goed functioneert, bestaat er de kans dat je wordt opgeleid tot insteller. Dit betekent dat jij diegene bent die de computergestuurde machines programmeert. Hoe tof is dat?

Wat kun je nog meer verwachten:

✓ Je komt te werken voor een bedrijf waar nauwelijks sprake is van verloop en waar de betrokkenheid onder collega’s erg groot;
✓ Goed werkgeverschap: kortom een marktconform salaris, ploegentoeslagen en andere secundaire voorwaarden;
✓ Interne scholingsmogelijkheden;
✓ Je wordt aangenomen met de intentie voor vast werk!;
✓ Dat je veel kennis opdoet in dit vakgebied en je daardoor persoonlijk ontwikkeld!

Timmerije is al jaren een begrip in Noordijk en omgeving. Heb jij altijd al als procesoperator willen werken, of overweeg jij om een overstap te maken? Ga dan aan de slag voor dit toekomstgerichte en innovatieve bedrijf!

Zie jij dit zitten? Jouw sollicitatie nemen wij binnen 24 uur in behandeling, dus deze zien we graag tegemoet! Deadline is 16 november.

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Lucinde Hesselink van de Olympia vestiging in Haaksbergen via 053-5748300.

Volg en like onze Facebook pagina om op de hoogte te blijven van nieuws uit de arbeidsmarkt van de Achterhoek, vacatures, lokale acties, grappige video’s, sollicitatietips, radio-opnames met lokale bedrijven en onze maandelijkse quotes: https://www.facebook.com/OlympiaHaaksbergen

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.Locatie: Neede

Salaris indicatie: 1750-2500

Uur: 32-40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15160373/olympia-operator-processpecialist-neede
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 06-11-18
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Olympia
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 21-08-2018
  • Plaatsnaam Berkelland
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 2 x
  • Snelcode info 21132189

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.