(Therapeutisch) paardrijden - coaching en ponny gewenning.

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
03-05-17
conditie
nieuw
adverteerder
Sander
type
aangeboden
adverteert sinds
22-03-2014
plaatsnaam
Bernheze / Landerd
telefoon
0616952777
gezien
5 x
snelcode info
3403275

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bij feel the rhythm kan men terecht voor ponygewenningslessen, grondwerklessen, communicatie met het paard, paardvriendelijke paardrijlessen, coaching en teambuilding en themafeestjes in combinatie met Feel the Rhythmdrums activiteiten.

Alle lessen, workshops etc. worden gegeven onder professionele begeleiding.

(gediplomeerde equitherapeute)

Voel het ritme van het paard is gespecialiceerd in het 'THERAPEUTISCH PAARDRIJDEN' - EQUITHERAPIE- Hierbij gaat het om het contact en bewegingen met het paard doelmatig te gebruiken, om zo THERAPEUTISCHE effecten te bereiken. Dit op lichamelijk maar ook op psychisch vlak. EQUITHERAPIE houdt in, dat het paard met zijn specifieke sociale leer- en bewegingsmogelijkheden meewerkt als “co-therapeut”. Om mensen (kinderen en volwassenen) met psychische en/of lichamelijke problemen systematisch te helpen of ze in hun ontwikkeling te bevorderen. Kortom heeft het allemaal te maken met gevoel en ritme. Het ritme van het paard!


Deel deze advertentie met:
|