Segment Manager Shoplighting regio Naarden

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
04-06-13
adverteerder
Routeco
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Best
telefoon
06 23 11 90 90
gezien
86 x
snelcode info
2490358

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

ERCO Lighting BV, te Naarden is onderdeel van het Duitse ERCO, de specialist voor lichttechnische soft- en hardware. Wereldwijd werken ongeveer 1.000 medewerkers vanuit de visie dat licht de "vierde dimensie' van architectuur is. Het brede assortiment van kwalitatief hoogstaande producten wordt met name toegepast voor totaaloplossingen in de projectenmarkt. De razendsnelle ontwikkelingen van digitale producten en LED, bij ERCO, bieden zodanige kansen dat wij ons verkoopteam willen versterken. ?
Ben jij de dynamische businesspartner voor de Retail met ervaring in lichttechniek, die wij zoeken voor ons Nederlands verkoopteam?

Segment Manager Shoplighting

Partner voor Retail specialisten, en winkelketens die werkt onder het adagium: Ik verkoop licht in plaats van armaturen.??De functie

In deze uitdagende functie bent je operationeel verantwoordelijk als Lichtadviseur / Accountmanager? voor de verkoop aan winkelketens en andere marktpartijen in de retailsector. Daardoor ben je actief betrokken bij het uitbouwen van het merk ERCO in Nederland. Je gaat actief op zoek naar kansen in de markt binnen jouw werkgebied. Aan tafel met toekomstige klanten ben je in staat om de lichtplannen op de juiste manier te presenteren en hen voor je te winnen. Jij bent een volwaardig gesprekspartner voor ontwerpers in de retailmarkt en haar adviseurs zoals architecten en onafhankelijke lichtplanners. Jij werkt vanuit het kantoor en toonzaal te Naarden en rapporteert rechtstreeks aan de Directie.

Opties:
- Functiegroep: commercieel/verkoop

Adverteerder: LedmedoIT
Tel nr: (+31) 06 23 11 90 90
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0486647

Deel deze advertentie met:
|