Recruiter / Consultant Werving & Selectie Elektrotechniek B…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
06-06-13
adverteerder
Routeco
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Best
telefoon
06 23 11 90 90
gezien
75 x
snelcode info
2496981

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Easy-Select is een makkelijke, goedkope en snelle oplossing bij het zoeken naar kandidaten voor het bedrijfsleven. Easy-Select biedt een nieuw concept in de werving en selectie. Wij doen een volledig Werving & Selectie traject voor slechts ? 2.750,- Klanten waar wij succesvol voor hebben gewerkt zijn .: Aura ,Assa Abloy, Itsme,Targetti, Sylvania, Philips ,KPN, Ooperon, Routeco, , Klemko, Rena electronica, Thomas & Betss
Easy-select heeft jarenlang onderzoek gedaan op het gebied van arbeidscommunicatie, effectieve werving & selectie methodieken en de benodigde tools.
De conclusie is duidelijk en overtuigend. Top kwaliteit Recruitment hoeft echt niet duur te zijn!
Naast de traditionele werkwijze, voeren wij ook een zeer uitgebreide media campagne voor de vacature van onze klanten. In tegenstelling tot veel andere bureaus spelen wij geen verstoppertje over de vacature of het bedrijf. Wij (be)noemen juist zeer uitgebreid welk bedrijf het betreft door . in de (New) media campagnes met naam, logo en toenaam het bedrijf te benoemen.

Recruiter / Consultant Werving & Selectie (sector Elektrotechniek )
Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand met minimaal?2 jaar (werk of stage)ervaring in de werving en selectie of uitzendbranche. Je gaat aan de slag als consultant en je bouwt samen met een klein en gedreven team aan je persoonlijke ontwikkeling en de groei van de organisatie.
Dit betekent dat je je team ondersteunt om klanten en opdrachten te beheren en bestaande relaties uit gaat bouwen. Jij gaat al snel zelf de gehele werving- en selectie procedure uitvoeren. Je houdt intakegesprekken met kandidaten en je matcht tussen jouw vacatures en de sollicitanten. Daarnaast hou je je bezig met administratieve taken.
. Selecteren en matchen van kandidaten op de vacatures;
. Houden van intake- en functioneringsgesprekken met kandidaten;
. Vrij aanbieden van kandidaten bij (potenti?le) opdrachtgevers;
. Contact onderhouden met kandidaten en klanten, zowel schriftelijk als mondeling;
. Ondersteunen bij administratieve processen;
. Uitzetten van vacatures op diverse wervingskanalen;
. Searchen van kandidaten via diverse kanalen; (E-recruitment)
. ?acquisitie plegen


?

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Routeco
Tel nr: (+31) 06 23 11 90 90
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0506843

Deel deze advertentie met:
|