Lichtplanadviseur / Projectmanager (Infra) openbare verlich…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
16-06-13
adverteerder
Routeco
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Best
telefoon
06 23 11 90 90
gezien
42 x
snelcode info
2519550

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Schr?der is een wereldwijde speler in het produceren van onder andere lichtmasten. Zo hebben zij een top?2 positie binnen de Nederlandse markt. Wij opereren voornamelijk naar de grotere installateurs als Citytech, BAM, Ziut en Van Gelder. Het bedrijf staat vooral voor technologie en innovatie. Er wordt continu gezocht naar verbeteringen in de technieken. Zo wordt er ook gezocht naar betere materialen, deze garanderen de duurzaamheid van haar verlichtingstoestellen.

Breng jij verlichting binnen ons team?

?????????????????????????????? Lichtplanadviseur / Projectmanager (Infra) openbare verlichtingBinnen deze functie opereer je voor een internationale producent van armaturen en lichtoplossingen die zich voornamelijk richt op tunnelverlichting en verlichting voor de openbare ruimte. Het betreft een zeer stabiele en solide organisatie. In de Nederlandse markt staan zij bekend als nuchter en realistisch, zij werken zeer klantgericht. ????????????????????????????????????
????????????????????????????????????????????????????"Verlichting in handen van de expert'


In jouw rol ben je allround bezig binnen een klein team. Klantgericht, creatief, technisch en co?rdinerend ben jij verantwoordelijk voor omvangrijke verlichtingsprojecten.
Jij bent de spil tussen de binnendienst en de accountmanagers op het gebied van complexere maatwerk projecten. Je opereert (technisch) oplossingsgericht en samenwerkend voornamelijk richting (Infra) installateurs, landschaparchitecten, gemeente en provincie. Jij bent breed inzetbaar op het gebied van productmanagement, toepasbaarheid (wetgeving) technische haalbaarheid, innovatie, creativiteit. Jij neemt verantwoordelijkheid voor de co?rdinatie in de complexe lichttechnische projecten.
Jouw functie: . Begeleiden engineering en technisch ontwerp van openbare verlichting.
. Maken creatief lichtplan op basis van duurzaamheid en innovatieve oplossingen.
. Kennis opdoen en overdragen op het gebied van LED, dynamische verlichting etc.
. Co?rdineren complexe verlichtingsprojecten, daarin commercieel handelend zijn.
. Ontwerpen verlichting voor tunnels, bruggen, viaducten en voor lichtmasten.
. Lichtplan berekeningen maken (dialux / relux en of autocad) en maatwerkoplossingen ?

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Routeco
Tel nr: (+31) 06 23 11 90 90
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0477490

Deel deze advertentie met:
|