Lichtplanadviseur / Commercieel Medewerker Binnendienst re…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
17-06-13
adverteerder
Routeco
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Best
telefoon
06 23 11 90 90
gezien
53 x
snelcode info
2521202

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Lichtplanadviseur / Commercieel Medewerker Binnendienst?

Simaste (Almere) is een bedrijf gespecialiseerd in concept making van verlichtingsarmaturen, lichtbronnen en accessoires voor de retail hospitality en healthcare sector. Simaste heeft succesvol in korte tijd een groot aantal prominente filiaalbedrijven in de retail sector opgebouwd. De advies- en leveringsmogelijkheden beperken zich niet alleen tot de retail. Voor vrijwel alle applicaties van verlichting biedt Simaste een uitgebreid programma professionele verlichtingsproducten met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. ???????????????????????????????????????????????
????????????????????????????????????? ???"Verlichting in handen van professionals'

In jouw rol ben je allround bezig binnen een klein dynamisch team. Klantgericht, commercieel, creatief, technisch en co?rdinerend ben jij verantwoordelijk voor verlichtingsprojecten en klantcontact op de binnendienst. Jij bent de spil tussen de binnendienst en de accountmanager(s). Je opereert (technisch commercieel) oplossingsgericht en samenwerkend richting de end-users ( Retail, hospitality en healthcare) interieurarchitecten en installateurs. Jij gaat lichtoplossingen concreet maken waar jouw klant blij van wordt.?
Jouw functie: Begeleiden van de projecten en commercieel acteren als (licht)adviseur. Maken creatief lichtplan (Retail concepts) . Kennis opdoen en overdragen op het gebied van LED, dynamische verlichting etc. Klanten (telefonisch) informeren op het gebied van retail projecten en volgen. Bewaken van afspraken op het gebied van logistiek, levertijd, kwaliteit etc. Lichtplan berekeningen maken (dialux / relux en of autocad)

Opties:
- Functiegroep: commercieel/verkoop

Adverteerder: Routeco
Tel nr: (+31) 06 23 11 90 90
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0504851

Deel deze advertentie met:
|