Commerci?le PLC specialist Sales Support in Best regio Bes…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
02-07-13
adverteerder
Routeco
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Best
telefoon
06 23 11 90 90
gezien
41 x
snelcode info
2556113

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Functie omschrijving Commerci?le PLC Specialist / Sales Support
Als elektrotechniek en sales support jouw passie is, dan is dit jouw nieuwe baan! Als PLC specialist heb je een zeer afwisselende functie met veel contacten met klanten en jouw salescollega's. Jij fungeert als een ware PLC specialist als technische vraagbaak voor klanten en collega's. In deze functie combineer je technische PLC kennis met commerci?le slagkracht! Je draait je hand niet om voor technische problemen, maar haalt tevens energie uit de omgang met klanten en de sales mensen binnen de eigen organisatie. Deze sta je met raad en daad bij. PLC systemen hebben als specialist geen geheimen voor je, deze kennis weet je op alle niveaus over te dragen. Zowel op directie niveau van de klant als de eigen organisatie weet je de voordelen en toepasbaarheid van de systemen duidelijk te maken. Denk aan technische haalbaarheid,? besparingen, duurzaamheid en ga zo maar door.Je werkt samen met je collega's aan de groei van deze nieuwe vestiging.
Samen met hen werk je aan grote projecten, denk je mee over marktontwikkelingen en speel je zodoende in op alle mogelijke markt behoeften. Je werkt nauw samen met de buitendienst van de vestiging met wie je regelmatig overleg hebt over nieuwe producten, aanbiedingen, bestellingen en de juiste opvolging.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Routeco
Tel nr: (+31) 06 23 11 90 90
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0506332

Deel deze advertentie met:
|