Ergonomische kruk met veer van Swopper

prijs
€ 530
datum plaatsing
01-06-17
adverteerder
Gezondkantoor.nl
type
aangeboden
adverteert sinds
09-07-2015
plaatsnaam
Yerseke
telefoon
0113626227
gezien
10 x
snelcode info
5631499

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Aanbieding!
Bent u opzoek naar een ergonomische kruk? Dit is de meest populaire kruk om lichamelijke klachten te voorkomen of verbeteren, dé Swopper Classic.

Waarom de Swopper Classic?

1. Altijd goed zitten.
De swopper stimuleert een voortdurende wisseling van houding. U gaat automatisch vaker rechtop zitten. En omdat de swopper uw bewegingen volgt, blijft uw rug recht – ook als u zich naar de tafel buigt.

2. Goed voor de tussenwervelschijven.
De 3D-beweging van de swopper voorkoomt eenzijdige drukbelasting van de tussenwervelschijven. Door het swoppen worden de tussenwervelschijven gevoed en ze blijven elastisch en gezond.

3. Oefeningen voor de spieren.
Op de swopper blijft uw hele lichaam in beweging. Dat verstevigt de buik, rug- en beenspieren en daardoor worden allerlei rugklachten voorkomen.

4. Bloedvatenziekten actief voorkomen.
De swopper zitting is convex gevormd. Zodoende ontstaan er geen drukplekken en stuwingen. Het zitten in beweging stimuleert het terugstromen van het bloed naar het hart.

5. Banden en gewrichten fit houden.
Door het actiefdynamisch zitten blijven ook de gewrichten altijd in beweging. Dat bevordert de aanmaak van gewrichtssmeer en versterkt banden en pezen; gewrichtsziekten worden voorkomen.

6. De doorbloeding wordt gestimuleerd en uw stemmig verbetert.
​Door het swoppen krijgt u een rechte rug, het middenrif is vrij, de doorbloeding wordt gestimuleerd. Dat is niet alleen gezond, maar u krijgt er ook een goed humeur van.

Eigenschappen Swopper Classic Kruk:
- Microfaser hoes: De microfaser bekleding is van de hoogste kwaliteit en is geschikt voor thuis- en kantoorgebruik. Het heeft een hoge slijtvastheid (150.000 Martindale) en is eenvoudig te schoon te houden.
- Vaste voetenring: Er bevinden zich voorgemonteerde metalen doppen onder de voetenring, die zijn geschikt voor zachtere oppervlakken zoals tapijten, vilt, etc. Voor gebruik op gladde harde vloeren, zoals steen, tegels en parket kunt u deze vervangen met de meegeleverde viltdoppen.
- Veersterkte MEDIUM: Geschikt voor personen die tussen de 60 – 120 kg wegen.
- Basis: antraciet.
- Bekleding: Microvezel (in diverse kleuren leverbaar)
- Voetring: metalen en vilten vloerglijders
- Optioneel: Voetring met zachte wielen (voor harde vloeren) of met harde wielen (voor zachte vloeren)
- Garantie: 2 jaar

Van: € 559,- excl. Btw
Voor: € 530,- excl. Btw

Zie onze webshop: www.gezondkantoor.nl voor meer informatie over dit product.

Gezondkantoor.nl (onderdeel van Team Reacon)
Kerkplein 3
4401 ED Yerseke

E-mail: info@gezondkantoor.nl
Tel. 0113-626227

Deel deze advertentie met:
|