Flexplek te huur

prijs
€ 5
datum plaatsing
18-06-12
conditie
nieuw
adverteerder
Flexibel
type
aangeboden
adverteert sinds
03-12-2012
plaatsnaam
Beverwijk
telefoon
0251860227
gezien
89 x
snelcode info
1531902

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Huur een flexibele werkplek bij FlexiBelWilt u ongestoord kunnen maar is een kantoor huren te duur? Dan hebben wij in ons spiksplinternieuwe pand de ideale oplossing voor u!
Met uitzicht op het Noordzeekanaal kunt u nu per uur of per dagdeel een professionele werkplek huren. Heeft u graag een vaste werkplek maar is een heel kantoor veel te groot en te duur, dan bestaat bij ons ook de mogelijkheid om een vaste flexplek te All inclusive flexplek bestaat uit:

Volledig, professioneel ingerichte werkplek
Betrouwbare en snelle internet verbinding
De mogelijkheid om uw voip telefoon aan te sluiten
Gratis koffie en thee
Het gebruik van de printers incl. prints
(met een maximum van 150 prints)
Dicht langs de A9
Gratis parkeren

Tarieven:All inclusive Flexplek? 5,- per uurAll inclusive Flexplek? 15,- per dagdeelAfsluitbare locker? 10,- per maand All inclusive Vaste flexplek
inclusief afsluitbare locker? 250,- per maandVergaderruimtes tot 8 personen? 5,- . per uurVast telefoonnummer inclusief gebruik van toestel op de werkplek ? 6,- per maand exclusief belkostenHet telefoonnummer kan bij afwezigheid worden doorgeschakeld naar de balie of naar uw mobiel. U wordt eigenaar van het nummer zodat u bij verhuizing het nummer mee kan voor kleine en grote groepenHeeft u een bespreking maar werkt u van huis uit? Dan kunt u heel professioneel overkomen bij uw relatie door vergaderruimte te huren. De gesprekruimtes van Flexibel zijn voorzien van alle benodigde faciliteiten, waaronder draadloos en het gebruik van koffie en thee zijn inbegrepen. Het gebruik van whiteboards, flip-overs en beamers behoren eveneens tot de op uw vergadering of meeting kunt u een heerlijke lunch in ons businesscaf? boeken. Extra opties zijn mogelijk, zoals een eigen postadres, telefoonservice en administratief voor meer informatie of het maken van een afspraak naar 0251-860227.


[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|