uw persoonlijke telefoniste op afstand

prijs
€ 27,50
datum plaatsing
18-06-12
conditie
nieuw
adverteerder
Flexibel
type
aangeboden
adverteert sinds
03-12-2012
plaatsnaam
Beverwijk
telefoon
0251860227
gezien
73 x
snelcode info
1531905

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Uw persoonlijke telefoniste op afstand
Voor veel kleinere bedrijven en ZZP'ers is het een hele opgave om altijd telefonisch bereikbaar te zijn. Vaak laten werkzaamheden het niet toe om zelf de telefoon op te nemen. En voor het aannemen van een telefoniste/receptioniste is meestal geen ruimte. Flexibel is een goed en betaalbaar alternatief voor een full-time telefoniste.

Flexibel zorgt ervoor dat uw klanten altijd persoonlijk te woord worden gestaan. Voor de beller zal het lijken alsof u uw eigen receptioniste in dienst heeft. En dat voor maar een fractie van de kosten van een eigen telefoniste.'Persoonlijk' is het sleutelwoord bij leren we u en uw bedrijf persoonlijk kennen zodat we uw bellers ?cht te woord kunnen staan. Dat is een heel groot verschil met de enorme call-centers die vaak ver weg gevestigd zijn.

Flexibel werkt met een klein team waardoor uw klanten steeds contact hebben met dezelfde receptionistes. Op hun beurt herkennen onze medewerkers uw contactpersonen al snel waardoor een persoonlijk gesprek mogelijk beller zal het idee hebben dat wij daadwerkelijk bij u in het pand zitten.

U kunt zelf bepalen wanneer Flexibel de telefoon voor u aanneemt. Neemt u graag zelf de telefoon op wanneer u in de gelegenheid bent of heeft u liever de hele dag uw handen vrij? De mogelijkheden zijn onbeperkt. U kunt van moment tot moment bepalen wanneer u ons inzet. Bent u even onbereikbaar door een bespreking van een uurtje of zit u een paar weken in het buitenland?

Flexibel is direct beschikbaar wanneer u het nodig Flexibel heeft u al een persoonlijke telefoniste vanaf ?27,50 per maand.
Bel ons voor een vrijblijvende afspraak 0251-860227

[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|