EAGO Whirlpool AM219E 158x158 cm.

Mooie dingen moeten niet duur zijn en kwaliteit heeft zijn prijs - hoe past dit in elkaar? Met de nieuwe Economy serie kunnen wij precies deze evenwichtsoefening redden. Goedkoper gaat altijd, maar uiteindelijk lijdt de kwaliteit. En dat is wat we in de whirlpools van de Economy-serie kunnen vermijden. Dus de besturingselektronica is even waardevol als bij onze duurdere modellen en kranen en pompen zijn identiek aan de componenten van de S-serie.

Productbeschrijving

14 hydro-jets in de wanden (4 verstelbare turbojets, 10 massage-jets in hetrug- en voet gedeelte)
8 bodemjets. Door een gepatenteerde procedure is het bij deze whirlpool mogelijk om ook in de bodem water- en luchtmassage te combineren. Het effect is duidelijk beter dan bij gewone airjets.
lucht-inmenging om de intensiteit van de hydro- en bodemjets te sturen
verwarming
radio met luidspreker
kleurlicht voor de ultieme ontspanning (12V absoluut veilig)
digitaal besturingselement met softtouch-functie
hoogwaardig verchroomde kranen
aanduiding van de waterstand via sensor ter bescherming van de pompen
draaggestel uit edelstaal
afvoer en overloop
wordt aansluitingsklaar geleverdincl. designvoorzetpaneel
watercapaciteit (zonder inzittende personen tot overloop) 380 liter
afmetingen 1580mm x 1580mm x 630mm (lengte x breedte x hoogte)
veilig verpakt in een stevige houten kist (1650mm x 1650mm x 750mm)
Eigen magazijn voor reserve onderdelen en vakkundige technische ondersteuning. U kunt natuurlijk ook nog na afloop van de garantieperiode voor reserve onderdelen bij ons terecht.

Uitlevering
De whirlpool wordt in een veilige transportbox aangeleverd. Het complete systeem is op een draaggestel voorgemonteerd. Bij vragen over de opbouw kunt u tevens bij onze telefonische servicehotline terecht. Wij maken ook graag een offerte op voor de montage bij u thuis.

Het E-bedieningspaneel - alle functies digitaal bedienen
Een zeer belangrijke factor voor de probleemloze werking van uw hot tub is een kwalitatieve besturingselektronica. Het E-bedieningselement past visueel en technisch in de serie van EAGO panelen. Het biedt een eenvoudig menu, in welke alle functies in één oogopslag kunnen worden gezien. Dit leidt tot een eenvoudige en praktische bediening van de spa. Of gekleurd licht, hydromassage of radio, de gewenste functie kan snel geselecteerd worden via een knop. Natuurlijk mag een verwarming met de temperatuur selectie niet worden gemist. Deze detecteert wanneer het water te koud is en zet bij het bereiken van de geselecteerde baden temperatuur weer automatisch uit.

Ozon desinfectie
Alle whirlpools van de Economie serie zijn uitgerust met een ozon desinfectie systeem. Dit beschermt tegen schadelijke bacteriën en ondersteunt het schoonmaken van het zwembad. Ozon is een zuurstof met drie atomen in plaats van de normale zuurstof met twee atomen. Als ozon in contact komt met bevochtigd materie, dan zendt het zijn derde atoom op dit materiaal. Deze bacteriën, virussen en andere verontreinigingen worden geoxideerd of verbrand.
Het Sanitairfiliaal levert alles voor uw badkamer en toilet aan zowel particulieren als bedrijven.

Wij onderscheiden ons door een goede en snelle service en hanteren blijvend scherpe prijzen.

Wij zijn dealer van Duitse topmerken Eago, Puris en Breuer, de Nederlandse Riho, Remeha, ADW, de Belgische van Marcke Mosa, Sphinx, Villeroy en Boch en eigen / budgetmerk.
 

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 7432023074097
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: EAGO
 ● SKU (eigen artikel code): EA14035


Bekijk de website van de adverteerder

  • Prijs € 1.799
  • Datum plaatsing 04-10-18
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder HetSanitairfiliaal
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 31-05-2018
  • Plaatsnaam Beverwijk
  • Telefoon 0251764304
  • Gezien 23 x
  • Snelcode info 18653127
Bezorgservice