EAGO Whirlpool AM185JDTSZ met skirt 200x120 cm. zwart

Deze EAGO whirlpool uit de TS-serie maakt van uw badkamer een geweldige wellness oase. Elegant design gecombineerd met functionele techniek maakt van uw badkamer iets bijzonders. Laat u door ons nieuwe massagesysteem verwennen en ontspan aan het einde van een succesvolle dag.

Afmetingen: 2000 x 1200 x 660 mm.
18 hydrojets (6 verstelbare turbojets, 10 massagejets in de rug/voetzone) in de wand
12 vloerjets. Door een gepatenteerde procedure is het bij deze pool mogelijk om ook in de vloer een combinatie van water en luchtmassage te realiseren. Het effect is duidelijk invloedrijker als bij gewoonlijke luchtstralen. Luchtbijmenging ter intensiteitssturing van de hydro- en vloerjets
6 verschillende massagemodi (4 verschillende intensiteiten, golfmodus en impuls modus)
Twee zeer stille pompen (van het draaggestel galm-ontkoppeld)
Sydney Whirlpoolsysteem (gepatenteerd) met restwater lediging en reinigingssysteem door dubbele prestatieaanvoer - geen staand water meer in de leidingen!
Verwarming
Radio met luidspreker
Kleurlicht voor de totale ontspanning (12V absoluut veilig)
Waterval
Computergestuurd controlepanel met Softtouch-functie
Hoogwaardige verchroomde armaturen met thermostaat
Waterval
Waterstandcontrole ter bescherming van de pompen
Af- en overloop garnituur
Levering compleet aansluitklaar incl. afneembaar schort
Waterinhoud (zonder personen tot overloop) 580 liter
2000 mm. x 1200 mm. x 660 mm. (lengte x breedte x hoogte)
Veilig verpakt in een stabilere houten kist (2100 mm. x 1300 mm. x 750 mm.)

De whirlpool wordt in een veilige transportbox aangeleverd. Het complete systeem is op een draaggestel voor gemonteerd. Wij maken graag een offerte op voor de montage bij u thuis.

Het TS-bedieningselement - alle functies digitaal aansturen

Door de eenvoudige bediening ziet u op het TS-display alle menufuncties in een oogopslag. Hierdoor is de whirlpool heel makkelijk te bedienen.

U kiest de gewenste massagefuncties en –sterkte heel snel met maar één druk op de knop. Kleurlicht en de geïntegreerde radio ronden de functionaliteit af.

Op een digitale thermometer kunt u de actuele watertemperatuur zien en u kunt, indien nodig, de verwarming inschakelen. Deze verwarming herkent wanneer het water te koud wordt en schakelt zich ook weer automatisch uit als de gekozen badtemperatuur bereikt is. De ozondesinfectie ondersteunt het reinigen van de whirlpool.

6 verschillende massage instellingen

Op het TS-bedieningspaneel heeft u 6 verschillende massage instellingen die allemaal digitaal aangestuurd en gecontroleerd kunnen worden. De eerste 4 instellingen regelen de intensiteit van de massage. Dit gebeurt door het bijmengen van lucht in de waterstraal. U bepaalt zelf of u stevig of liever zachter gemasseerd wenst te worden.

Impulsmassage: Hierbij komt het water met impulsen uit de jets.

Golfmodus: Bij de golfmodus wordt de massage intensiteit golfachtig aangepast.


Het Sydney whirlpoolsysteem - voor uw gezondheid

Vergeleken met de meeste andere producten die er op de markt zijn, biedt EAGO met het Sydney whirlpoolsysteem een 100% hygiënisch product aan. De gepatenteerde constructie van het leidingsysteem is in staat het water volledig te legen.

Hierdoor blijft er geen restwater in de leidingen achter en hebben virussen of bacteriën geen kans meer. Bij het Sydney whirlpoolsysteem worden harde leidingen gebruikt. Hierdoor blijft, in tegenstelling tot normale flexibele leidingen, geen vuil in de leidingen vast zitten.

Het water wordt tijdens het bijvullen van de whirlpool door middel van een gepatenteerd systeem door het complete leidingsysteem gevoerd. Hierdoor wordt het leidingsysteem voor en na gebruik van de whirlpool automatisch gereinigd.
Het Sanitairfiliaal levert alles voor uw badkamer en toilet aan zowel particulieren als bedrijven.

Wij onderscheiden ons door een goede en snelle service en hanteren blijvend scherpe prijzen.

Wij zijn dealer van Duitse topmerken Eago, Puris en Breuer, de Nederlandse Riho, Remeha, ADW, de Belgische van Marcke Mosa, Sphinx, Villeroy en Boch en eigen / budgetmerk.
 

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 7432023274282
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: EAGO
 ● SKU (eigen artikel code): EA13350


Bekijk de website van de adverteerder

  • Prijs € 3.799
  • Datum plaatsing 04-10-18
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder HetSanitairfiliaal
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 31-05-2018
  • Plaatsnaam Beverwijk
  • Telefoon 0251764304
  • Gezien 23 x
  • Snelcode info 18653139
Bezorgservice