Datel, Transfer Kit Xbox 360

prijs
€ 17,95
datum plaatsing
08-04-17
conditie
gebruikt
adverteerder
Softmoddedbox
type
aangeboden
adverteert sinds
20-06-2013
plaatsnaam
Bennebroek
telefoon
n.v.t.
gezien
57 x
snelcode info
2342597

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Spelcomputers en Games > Spelcomputers > Xbox - Onderdelen en Toebehoren

KENMERKEN:
• Conditie: Nieuw
• Levering: Ophalen of Verzenden
• Geschikt voor: Xbox en Xbox 360

OMSCHRIJVING:
Met Datel`s Transfer Kit voor de Xbox 360 kun je de gegevens van je Xbox 360 geheugenkaarten op je pc overzetten. Door het gebruik van de opslagcapaciteit van je pc om bijna onbeperkte back-up "images"  van je Xbox 360 memory card te maken, kun je archiveren en herstellen op elk gewenst moment - je hoeft nooit meer ruimtegebrek te hebben.

Back Up...

Back-up`s van je geheugenkaart maken, kan niet eenvoudiger. Gebruikmakend van je PC Transfer Kit toepassing en het USB-dock, kun je de gehele inhoud van je XB360 geheugenkaart naar de harde schijf van je computer als een `image` file wegschrijven. Elk `image` file logt automatisch de tijd en datum van de back-up en je kunt je eigen beschrijvingen en bestandsnamen gebruiken, zodat je altijd weet wat waar staat.

Restore...

Het is net zo eenvoudig om een `image` file op de geheugenkaart te herstellen. Wederom met behulp van de pc-toepassing, klik je op het blad Hard Drive en je kunt een lijst zien van de back-up`s van de geheugenkaart images,  met de datum en tijd waarop ze werden opgeslagen en de naam en beschrijving ingevoerd toen je de back-up maakte. Sluit je USB-dock en een XBOX 360 geheugenkaart aan en je kunt het `image` file herstellen naar de kaart en gebruik de saves nogmaals op je console.

Online

Als je je geheugenkaart hebt gearchiveerd, kun je de back-up image  e-mailen naat je vrienden en deel je saves met vrienden van over de hele wereld. Zolang de save of het file niet is vergrendeld aan je eigen console of Xbox Live-account, kunnen ze gebruik maken van hun eigen Transfer Kit om het uit te pakken op een geheugenkaart.

Kenmerken:

- Transfer gamesaves, downloads, gebruikersgegevens en gerelateerde bestanden.
- Deel je goede gamesaves, thema`s en gamer pics op een wereldwijde schaal.
- Een doeltreffend gebruik van je PC als een enorme geheugeneenheid.
- Super eenvoudig te gebruiken, alleen de memory-unit stekker in het docking-poort steken en sluit deze aan op een USB-enabled PC.
- Sluit aan op elke USB-poort.

EXTRA KENMERKEN:
• Type: Geheugenkaart

ADVERTEERDER:
Naam: Softmoddedbox
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/2593169/ko

Deel deze advertentie met:
|