Xk3y met remote v2

prijs
€ 89,95
datum plaatsing
06-04-17
conditie
nieuw
adverteerder
Softmoddedbox
type
aangeboden
adverteert sinds
20-06-2013
plaatsnaam
Bennebroek
telefoon
n.v.t.
gezien
65 x
snelcode info
2833072

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Spelcomputers en Games > Spelcomputers > Xbox - Onderdelen en Toebehoren

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Geschikt voor: Xbox 360

OMSCHRIJVING:
Inhoud deze X360key complete set:


- X360key remote v2
- X360key moederbord
- Micro USB b kabel
- Kabel voor extra voeding remote v2
- SATA cable van X360key naar DVD-drive
- Power cable van Xk3y naar DVD-drive
- Serienummer
- Korte flatcable
- Lange flatcable
- USB plug
- Protector card voor X360key moederbord
- xkey Micro SD kaartOmschrijving:

De X360key moederbord die in de Xbox 360 wordt geplaatst heeft een aansluiting die verbonden wordt middels een USB kabel met het scherm van de X360key. Het scherm heeft een OLED display en 3 knoppen. Naast het scherm zit een USB aansluiting om uw USB apparaten aan te sluiten. Het OLED scherm en knoppen zorgen voor de bediening van de X360key. Op die manier kunt door het menu van X360key navigeren, instellingen wijzigen of browsen door de aangesloten harde schijven en USB sticks om uw spel (in .ISO formaat) naar keuze te starten. Na het starten van de game op de X360key verschijnt deze op het scherm van de Xbox 360 alsof het spel in de DVD Drive zit.


Gebruik:

- Passtrough modus:

Als u de Xbox 360 met X360key aanzet met de eject knop, dan schakelt de X360key zichzelf uit. U kunt op dat moment de DVD drive gebruiken. De firmware op de DVD drive maakt niets uit. Indien er iXtreme firmware op staat kunt u de gebrande spellen afspelen.

- Emulation modus:

Als u de Xbox 360 aanzet met de aan/uit knop of met de controller dan zal de X360key in werking gaan. Na een paar seconden zal de aangesloten harde schijf met spellen uitgelezen zijn en u kunt dan via het schermpje van de X360key uw spel kiezen en afspelen.

- Emulation modus + ISOmenu:

Indien ISOmenu staat ingesteld (MENUISO=Y in xkey.cfg) op de X360key dan kunt u de Xbox 360 aanzetten met de aan/uit knop of met de controller. Na een paar seconden zal de aangesloten harde schijf met spellen uitgelezen zijn en kunt u op eject drukken (op de Xbox 360 of via de controller). Hierna kunt u via de controller navigeren naar de Pictures hub en daar uw spel naar keuze kiezen. Daarna kunt u op eject drukken (op de console of via de controller) en het spel naar keuze wordt geladen.

EXTRA KENMERKEN:
 ● Type: Overige typen

ADVERTEERDER:
Naam: Softmoddedbox
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/2692412/koMeer info of bestellen? Klik dan op de link en u komt dan op onze site terecht.

Deel deze advertentie met:
|