Hovenier Aanleg

Intro PersoneelMet een tevreden blik kijk je naar je werk. Samen met enkele collega's heb je zojuist de laatste hand gelegd aan een kinderspeelplaats. Binnenkort zullen hier vrolijke kinderstemmen klinken. Het is dan ook tijd om weekend te gaan vieren. Snel terug naar de zaak. Kan je nog mooi even een drankje doen met je collega's.

Het aanleggen van speelterreinen is één van de werkzaamheden die je doet als Hovenier Onderhoud bij onze opdrachtgever. Je werkt aan verschillende projecten bij VvE's, kinderdagverblijven en bedrijven. Of het nu gaat om de aanleg van sierbestrating of de opbouw van een speeltoestel.

Je takenpakket bestaat (onder andere) uit:
-De aanleg van speel-, school- en bedrijfstuinen;
-Het uitvoeren van de planning, rapportagewerkzaamheden en het inmeten en opnemen van kleine werkzaamheden;
-Aanleg van bouwkundige werk als hekwerken, speeltoestellen en schuttingen.

Waar én met wie je dit doet? Bij een hoveniersbedrijf in Reeuwijk. Je werkt in een team met 2 tot 4 andere hoveniers met elk zijn eigen specialisme. Hoewel er wel eens wordt overgewerkt, begrijpt je werkgever dat er een gezonde balans moet zijn tussen werk en privé. Er is een open en collegiale werksfeer. Aan het einde van de week help je elkaar om de auto's op te ruimen waarna er een drankje wordt gedaan met de andere collega's. Zo spreek je ook collega's waar je die week niet mee hebt samengewerkt. Eén van je collega's houdt van jagen en bij een goede vangst gaat dit op de barbecue.

Profiel
-Affiniteit met het hoveniersvak;
-Je bent klantvriendelijk en kan goed met kinderen omgaan;
-Je woont in de regio Gouda;
-In het bezit van rijbewijs B.Geboden
-Salaris tussen de € 2.000,- en € 2.500,- bruto per maand.
-Mogelijkheid tot direct vast dienstverband
-Verder leren naast je werk.
-Een werkplek die aansluit bij jouw wensen!

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature van hovenier? Solliciteer dan direct! We nemen binnen enkele werkdagen contact met je op.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Neem contact op met Arjan Verhoeven per email arjan @ intropersoneel.nl of bel naar

Locatie: Reeuwijk

Salaris indicatie:

Uur:

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15159201/intro-personeel-hovenier-aanleg-reeuwijk
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 06-11-18
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Intro Personeel
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 14-06-2018
  • Plaatsnaam Bodegraven-Reeuwijk / Nieuwkoop
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 2 x
  • Snelcode info 21132649

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.