Nintendo spelletjes

De Nintendo spelletjes kosten €2 per stuk.

Toelichting Nintendo spelletjes:

Touchmaster
Het spel bestaat uit 23 spellen. Ze zijn verdeeld in drie categorieën: Kaartspellen, Puzzelspellen en Behendigheidsspellen. Deze spellen kunnen singleplayer worden gespeeld en sommige ook multiplayer.

Totally Spies
3 Superspionnen, is een snelle actie-platformgame die gebaseerd is op de tekenfilmserie Totally Spies! Het spel draait om vijf nieuwe missies en een subplot dat om het dagelijkse leven van de spionnen draait.

Best of Board Games DS
Stelt vier grote klassiekers voor waar je niet omheen kan in het bordspel: schaken, dammen, mahjong solitair en yams (kan tot vier personen gespeeld worden en wireless met één enkele patroon).

Mijn Dierenpensioen
In deze fascinerende SIM GAME ben jij degene die zorgt voor het welzijn van alle huisdieren in jouw eigen dierenpension: paarden, honden, katten, konijnen, parkieten en schildpadden. De baasjes vertrouwen hun dieren aan jou toe! Als echte dierenvriend weet je precies hoe je ze moet verzorgen: voeder ze, maak hun speelweiden schoon, speel met ze en leer ze nieuwe kunstjes. Bouw je dierenpension uit, zorg voor een goed onderhoud en koop leuke speeltjes voor de dieren.

42 All- Time Classics
Verschillende bordspelletjes

Pac Pix
Voor zijn nieuwste spokenjacht beschikt Pac-Man over een hoop nieuwe trucs! Start PAC-PIX op je Nintendo DS en gebruik je Stylus om op het Touch Screen je eigen Pac-Man te tekenen die vervolgens precies naar jouw ontwerp op het scherm tot leven komt! Vervolgens loods je hem met de Stylus door het level om voorwerpen te pakken, punten te behalen en natuurlijk spoken op te eten!

Brain Training
Bevat talloze verschillende reken- en taalkundige oefeningen waarmee je je grijze massa kunt trainen en die zo ontworpen zijn dat je ze maar een paar minuten per dag hoeft te spelen. Je kunt je training bijhouden met de ingebouwde kalender en je vooruitgang volgen aan de hand van je Brain Age-score (je 'hersenleeftijd').
Het spel heeft ook een aparte sudoku-stand voor als je je training even wilt onderbreken voor iets anders!

More Brain Training
Dit programma is opgebouwd uit gevarieerde oefeningen om je hersenen te trainen. Deze oefeningen zijn gebaseerd op experimenten met de meest geavanceerde hedendaagse technologie zodat je zeker weet dat je hersenen de training krijgen die ze verlangen.

MyWordCoach
My Word Coach draait helemaal om het verbeteren van je woordenschat door het spelen van diverse minigames op verschillende. Het spel is ontwikkeld in samenwerking met een taalwetenschapper om mensen te helpen bij het uitbreiden van hun woordenkennis. Door een dagelijkse training van twintig minuten leer je elke dag vier of vijf nieuwe woorden.

My Word Coach bevat allerlei verschillende oefeningen, drie moeilijkheidsgraden, een Van Dale-woordenboek met meer dan 20.000 Nederlandstalige woorden en definities en bovendien vijf multiplayer-spellen voor twee personen. Alle statistieken van de spelers worden bovendien nauwkeurig bijgehouden.

Big Brain
Zet je grijze massa aan het werk en ontdek wie het ‘grootste’ brein heeft! Big Brain Academy bevat vijf spelcategorieën die elk een andere vaardigheid testen: logica, geheugen, analyse, rekenen en visie.

Voltooi de tests om jouw ‘breingewicht’-score te ontvangen. Blijf daarna je hersenen trainen in de oefenstand om te werken aan de gebieden die mogelijk verbetering nodig hebben. Je kunt zien wat voor soort beroep het beste bij jouw brein past en zelfs kijken of jij lijkt op een beroemd historisch figuur!

Maths training
Hiermee kun je je rekenvaardigheid wat opkrikken door middel van rekentesten.

English Training
Werk met eenvoudige oefeningen aan je basiskennis van de Engelse taal. Voor je het weet denk je zelfs in het Engels!
  • Prijs € 2
  • Datum plaatsing 31-07-20
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Hartsink
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 22-11-2019
  • Plaatsnaam Bodegraven-Reeuwijk / Nieuwkoop
  • Telefoon n.v.t.
  • Bekeken 5 x
  • Snelcode info 22747192

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.
Je bod €
E-mail
Bezorgservice