Servicedesk medewerker IT regio Zaltbommel

Positie: Servicedesk Medewerker IT
Werkuren: ?40
Locatie: Zaltbommel
?
Wij zijn op zoek naar een (ervaren) IT Servicedesk Medewerker waar service verlenen in het bloed zit. Wil jij naast jouw carri?re ook werken aan jouw toekomst en certificaten behalen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
De dynamische Servicedesk bedient en ondersteunt een groot aantal klanten in verschillende marktsegmenten, heeft een bereikbaarheid boven de afgesproken norm en genereert in First contact een oplospercentage van 70% tot 80%. Onze klant is op zoek naar proactief ingestelde medewerkers die het bestaande team gaan ondersteunen!

Functie:
Binnen een team van 5 Servicedesk medewerkers ga je aan de slag als Skilled Servicedesk medewerker. Je neemt hoofdzakelijk telefonisch diverse meldingen aan en registreert deze, stelt de prioriteit vast en communiceert met de klant over het verloop Daarnaast los je incidenten direct op en schakel je waar nodig een specialist in en/of draag je de melding over. De Servicedesk blijft altijd verantwoordelijk voor de snelheid van oplossen van het incident Je verricht de werkzaamheden aan de hand van beschreven kaders en standaard beschrijvingen. Daarnaast verzorg je, als onderdeel van een projectteam, de overdracht naar onze beheerorganisatie.Het is een uitdagende functie in een IT-omgeving waarin je veel kan leren!
?
Profiel:
Afgeronde IT-studie (minimaal MBO niveau 4) Minimaal 3 jaar relevante werkervaring en een sterke affiniteit met servicegerichte dienstverlening Kennis van en/of ervaring met telefonische dienstverlening in een multi-customer IT-organisatie Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift Kennis van en ervaring met ITIL Kennis van en ervaring met Service Management Tools Kennis van en ervaring met eerste lijn support Kennis van Microsoft Windows XP en Windows 7 Kennis van Microsoft Office 2007 en 2010 Kennis en ervaring met remote support Brede kennis van hardware zoals laptops en desktops In bezit van rijbewijs B Certificaten (. MCP, ITIL) is een pr?Persoonlijke vaardigheden:
Gedreven Teamplayer Uitermate flexibel Oplossingsgericht Een natuurtalent in communiceren Klantvriendelijk Enthousiast Luisteren is je tweede natuur
Ons aanbod: Marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden Interessante en complexe werkomgeving. Werken in een bedrijf waar kennis, service en de relatie centraal staatWerkgever informatie:
Dit bedrijf opereert al 20 jaar in de markt en bedient het MKB door alle ICT zaken uit handen te nemen van haar klanten.

* Vrouwen worden nadrukkelijk gevraagd te solliciteren.

Interesse?
Is je interesse gewekt voor deze veelzijdige functie? Mail jouw sollicitatiebrief met Curriculum Vitae (in Word formaat) naar


Opties:
- Functiegroep: automatisering/internet

Adverteerder: Recruitment4You
Tel nr: (+31) (0)416 - 53 25 49
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0487431
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 10-06-13
  • Adverteerder Recruitment4You
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 27-06-2013
  • Plaatsnaam Zaltbommel
  • Telefoon (0)416 - 53 25 49
  • Bekeken 112 x
  • Snelcode info 2505269

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.