Zibro P 122 Airco

prijs
bieden
datum plaatsing
04-06-17
conditie
gebruikt
adverteerder
truke
type
aangeboden
adverteert sinds
27-04-2014
plaatsnaam
Bommelerwaard
telefoon
0623863234
gezien
21 x
snelcode info
3519958

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Zibro P 122 Airco
De Zibro P122 is niet alleen een zeer goede airco, maar met dit apparaat haalt u bovendien een luchtreiniger in huis. U heeft met dit apparaat dus een heerlijk koel en schoon huis. Bovendien kunt u dit overal in uw huis bereiken, omdat de airco volledig mobiel is. En alsof dit nog allemaal niet genoeg is heeft deze airco Energieklasse A, wat dus goed is voor het milieu en voor uw geweten!

De Zibro p122 een kleine, compacte mobiele airco die overal in huis inzetbaar is. Door de wieltjes onder het apparaat is hij zeer mobiel en bovendien weegt hij maar 30 kg. Concreet betekend dit dat uw hem ’s ochtends kunt gebruiken bij het ontbijt, ’s middags tijdens het werken in een studeerkamer, ’s avonds zet uw hem in de woonkamer voor een heerlijk filmavondje en daarna in de woonkamer voor een goede nachtrust. De Zibro p122 is verkrijgbaar in de kleur wit en de afmetingen van deze mobiel airco zijn (h x b x d): 76 x 43,5 x 42 cm. Door deze kleur en afmetingen past hij bij ieder interieur. De energieklasse van deze airco is A, hij is zeer zuinig en dat is goed voor het milieu en uw portemonnee.

Met deze mobiele airco haalt u een koelvermogen van 7507 BTU (of 2200 Watt) in huis. Het geluidsniveau van de Zibro p122 is slecht 52 dB, ter vergelijking een gemiddeld gesprek is 55 dB. Het werkingsprincipe van deze mobiele airco is water – lucht en door het Cool Down-systeem heeft hij geen lekbak nodig om het overtollige water af te voeren. Ook zit er in deze Zibro p122 een 3-laagsfilterpakket met 3m HAF filter voor een extra schone lucht in de ruimte waar u deze airco plaatst. Het 3-laagsfilterpakket met 3m HAF filter werkt als volgt: de lucht in de ruimt gaat zo’n drie maal per uur doorheen. Nadat een screenfilter de grotere deeltjes uit de lucht haalt, trekt het elektrostatische 3m Filtrete filter ook de hele kleine deeltjes aan, die vaak allergische reacties veroorzaken. In het apparaat zit een koolfilter die de onaangename geurtjes vast houdt. Het efficiëntie level van dit system is (tot) 80%. Het effect is meteen merkbaar, want deze mobiele airco zorgt voor snelle en efficiënte verkoeling. Om dit effect vast te houden, dient u de filters wel met enige regelmaat deels te reinigen en deels te vervangen, maar dit wordt allemaal duidelijk uitgelegd in de bijgeleverde handleiding.

De Zibro p122 komt met een afstandsbediening met timer waardoor u dus de controle van de airco binnen handbereik hebt en zelf kunt bepalen wanneer de airco aangaat. Bij deze mobiele airco wordt ook een duidelijke Nederlandstalige handleiding geleverd. De installatie van de Zibro p122 is erg gemakkelijk: stop de stekker in het stopcontact, voer de bijgeleverde afvoerslang naar buiten en uw airco is klaar voor gebruik.

Deze Zibro P122 is een makkelijke, compacte en efficiënte airco met gemakkelijke installatie. Hij is elektronisch bedienbaar en met de bijgeleverde afstandsbediening wordt de bediening helemaal een eitje. Deze airco zorgt bovendien voor een schonere lucht en zal een aangenaam leefklimaat bevorderen in ieder ruimte waar u hem plaatst is een jaar oud 2keer gebruikt

Deel deze advertentie met:
|