Vincent van Schutterhoef

Vincent van Schutterhoef

Visserij 41

5301 ZG ZALTBOMMEL

0619668547


BEKIJK ONZE VIDEO: http://koopplein.nl/franchise

Wil jij je eigen bedrijf starten met de steun en zekerheden van een succesvolle formule achter je? Word dan licentienemer van Koopplein.nl! Start nu een lokale, digitale handelsplaats in je eigen gemeente.

Koopplein.nl is een netwerk van lokale handelsplaatsen dat in iedere gemeente in Nederland ondernemers zoekt die zelfstandig hun eigen Koopplein willen runnen. In tientallen gemeenten is al een licentienemer actief. Voor de overige plaatsen zoeken wij enthousiaste ondernemers of starters die het Koopplein in hun gemeente tot een succes maken.

Koopplein.nl biedt particulieren en bedrijven een interessant platform voor aan- en verkoop van spullen in hun eigen woonplaats. Inwoners kunnen gratis en onbeperkt rubrieksadvertenties plaatsen, ongeacht de rubriek waarin wordt geplaatst en de waarde van de aangeboden goederen. Doordat uitsluitend lokaal wordt gehandeld, is de kans op fraude en oplichting gering. Ook lange reistijden en hoge verzendkosten zijn met Koopplein passé!

Lokale bedrijven kunnen op het Koopplein in hun gemeente heel gericht hun doelgroep bereiken tegen aantrekkelijke tarieven. Met Koopplein wordt lokaal adverteren op internet betaalbaar en effectief.

Wie zoeken wij:
- ondernemers of ondernemend ingestelde mensen
- met commercieel talent en bewezen verkoopkwaliteiten
- die gemakkelijk contacten leggen
- die geen negen tot vijf mentaliteit hebben
- die geloven in hun eigen onderneming en zich voor 200% inzetten

De voordelen zijn groot:
- lage instapkosten
- veel vrijheid
- werk vanuit huis
- geen personeel
- exclusief werkgebied
- hoge verdiensten