Lang leve de liefde OMNIBUS 2 verhalen

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
13-07-17
conditie
gebruikt
adverteerder
Annie
type
aangeboden
adverteert sinds
15-07-2010
plaatsnaam
Borger
telefoon
n.v.t.
gezien
4 x
snelcode info
562897

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Lang leve de liefde OMNIBUS

Bertrice Small- de verlokking van de liefde
De eigenzinnige Aurora piekert er niet over te trouwen met een man die ze nog nooit heeft ontmoet. Zelfs niet als hij, Valerian Hawkesworth, een Engelse hertog is.
Het huwelijk is echter door Aurora' s vader vastgelegd en kan niet meer ongedaan worden gemaakt. Bovendien is Valerian al onderweg om zijn bruid te komen halen. Aurora's stiefzus Calandra is wél geinteresseerd in het rijke leven als hertogin. De twee jonge vrouwen besluiten van identiteit te wisselen. Hoe zal Valerian reageren als hij dit ondeugende bedrog ontdekt?

Stephanie Laurens- Waarheen de storm ons voert
De onafhankelijke Patience Debbington weet zeker dat geen enkele man haar ooit zal kunnen temmen. En zeker niet die verwaande aristocraat Vane Cynster, die zich op het landgoed van haar tante heeft verstopt om de vele huwbare mannenjaagsters uit Londen te ontlopen. Vane had nooit gedacht dat hij juist op Bellamy Hall de vrouw van zijn dromen zou ontmoeten. Maar hoewel Patience zich door hem laat kussen en zijn strelingen haar doen smelten, lukt het hem niet haar te overtuigen van zijn nobele bedoelingen en haar kwetsbare hart te veroveren.

Deel deze advertentie met:
|
banner boeken