PR-940 luchtreiniger met hepa- en UV-filter reinigt tot 80m…

prijs
€ 179
datum plaatsing
21-05-17
conditie
gebruikt
adverteerder
Progenion
type
aangeboden
adverteert sinds
18-10-2010
plaatsnaam
Borne
telefoon
0748511901
gezien
1 x
snelcode info
708596

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

PR-940 hepa- en UV-luchtreiniger
Een multifunctionele luchtreiniger in een strak en eigentijds omhulsel, dat is de PR-940. De geavanceerde technologie zuivert de lucht en creëert een gezonde omgeving waarin men zich prettiger voelt. Door de axiale ventilator is de luchtreiniger stiller dan andere luchtreinigers. Bovendien bevat deze luchtreiniger het actiefcarbonfilter, een filter dat nare luchtjes uit de lucht verwijdert. Hierdoor is deze luchtreiniger uiterst geschikt voor ruimtes waarin gerookt wordt, doordat de luchtreiniger alle rookdeeltjes uit de lucht zuivert. Zet de luchtreiniger bijvoorbeeld ’s nachts aan en de volgende ochtend heeft u een rookvrije, frisse ruimte. Kiest u ervoor om de luchtreiniger altijd aan te zetten, dan wordt de ruimte continu gefilterd van schadelijke rookstoffen en leeft u in een gezonder klimaat.
De luchtreiniger is gemakkelijk te bedienen. Bovendien kan op het digitale display worden gelezen welke functies aan en uit staan. Het filter dient vervangen te worden indien deze verzadigd is met deeltjes. Doordat wij de filters groot inkopen, kunnen wij deze voor een scherpe prijs aanbieden.

Ionisator
De PR-940 is niet zomaar een luchtreiniger, het bevat namelijk een ionisator. De luchtreiniger ioniseert de lucht met negatief geladen ionen waardoor de lucht gezuiverd wordt en uw lichaam de zuurstof uit de lucht beter kan opnemen. Ideaal als u aan een drukke weg woont of op een industrieterrein werkt. Maar ook als u in een groene omgeving woont, omdat de ionisator ook zeer geschikt is voor mensen met hooikoorts en allergieën.

UV-lamp
Het bijzondere aan onze luchtreinigers is de UV-lamp die ook in de PR-940 zit. Deze lamp neutraliseert alle deeltjes die binnenkomen in de luchtreiniger en zorgen ervoor dat de lucht gezuiverd wordt van bacteriën, virussen, micro-organismen en kleine (fijn)stofdeeltjes.

Hepa-filter
De PR-940 is uitgerust met een hepa-filter. Dit filter zuivert onder andere roetdeeltjes uit de ruimte waar u de luchtreiniger plaatst, bijvoorbeeld in uw huis of in uw bedrijf. Door deze zuivering ademt u schone, gezonde lucht in en voelt u zich beter. Hierdoor heeft u meer energie voor uw dagelijkse bezigheden.

Astma en allergieën
Allergieën en astma maken het leven van veel mensen moeilijk: ze kunnen moeilijker ademen en kunnen daardoor een slaapgebrek ontwikkelen met als gevolg dat ze zich niet fit voelen. Bovendien bemoeilijkt het ook de dagelijkse bezigheden doordat men minder zuurstof binnenkrijgt. Dit zijn vervelende levensomstandigheden die u het liefste zou willen weghalen. Dat kan nu door binnenshuis de PR-940 aan te zetten. De ionisatoren verminderen de hoeveelheid allergene stoffen (waaronder ook vogelfijnstof) en zetten deze om in gezuiverde, natuurlijke zuurstof. Door de PR-940 aan te zetten zult u binnen enkele dagen het effect merken: u kunt beter ademen en heeft minder last van uw allergieën.

Hooikoorts (pollen)
Hooikoortspatiënten ondervinden vooral op zonnige voorjaarsdagen hinder van hun allergie. Een onwenselijke situatie, aangezien de meeste mensen na de donkere winter juist van het zonnige voorjaar willen genieten. Door de stuifmeelkorrels en pollen die met name in deze periode veel in de lucht hangen, kunnen hooikoortspatiënten moeilijker ademhalen. Het is erg moeilijk om niet in aanraking te komen met stuifmeelkorrels en pollen: ze zitten overal. Onze luchtreinigers met ionisator en UV-filter gaan de strijd aan met deze deeltjes en winnen deze glansrijk: alle deeltjes - hoe klein ook - worden door onze filters opgevangen. Als u de luchtreiniger aanzet in een ruimte waar u vaak aanwezig bent, zult u in deze ruimte geen last meer hebben van uw hooikoorts, zodat u weer optimaal kunt genieten van de zonnige dagen.

Kinderen
Kinderen horen onbezorgd hun leven te kunnen leiden. Natuurlijk zijn alle kinderen af en toe ziek, maar buiten die periodes om zouden zij lekker moeten kunnen spelen en kunnen leren. Helaas is de realiteit soms anders en zijn sommige kinderen chronisch ziek. Ze hebben een slecht afweersysteem of hebben veel last van allergieën (bijvoorbeeld astma). Als u de PR-940 aanzet in een vertrek waar uw kind vaak aanwezig is (de woonkamer en slaapkamer), geeft u uw kind gezondere lucht. De UV-lamp verwijdert namelijk bacteriën en virussen waardoor de lucht gesteriliseerd wordt. Uw kind zal al gauw het verschil merken en zich beter voelen.

Toepasbare ruimtes:
- Rookruimtes
- Woonkamer
- Vogelverblijf
- Kinderdagverblijf
- Nagelsalon
- Sportruimtes
- Gang (overloop)

Luchtzuivering:
- Pollen & Huisstofmijt
- Bacteriën & virussen
- Vluchtige organische gassen
- Sigaretten rook
- Fijnstof & vogelstof

Functies:
- Ionisatie- UV-C
- 3 Ventilatie standen (high / middel / low)
- HEPA reset (vervangings indicator)
- Afstandsbediening (excl. batterijen)
- Timer

Deel deze advertentie met:
|