Senior Werkvoorbereider (Projectmedewerker Civiele Techniek…

Cum Laude Groep

Hoe ziet je werkdag eruit?

Het is maandagochtend 7.00 uur en de wekker gaat. Je hebt ontzettend veel zin in vandaag want today is the day dat je project wordt opgeleverd! Je hebt er maandenlang hard aan gewerkt om dit project in goede banen te leiden. Je heb geassisteerd bij civiel- en cultuurtechnische ontwerpvraagstukken (riolering, verlichting, verhardingen, groen en sport) en je was verantwoordelijk voor de bestekken inclusief de bijbehorende bestektekeningen. Hiernaast heb je kostenramingen gemaakt, inventarisaties en veldwerk uitgevoerd.

Je begint je dag bij de klant op locatie. Je laat hem het eindresultaat zien van jullie onderzoek en project. De klant is sprakeloos en kijkt vol verwondering naar het resultaat. 'Dit overtreft totaal onze verwachtingen'. Je glundert van oor tot oor, want hier doe je het allemaal voor. Eenmaal terug op kantoor deel je de klantervaring met je collega's, want alleen met een goed team kom je tot mooie prestaties. Je sluit de dag af met een brainstromsessie samen met je collega's over het nieuwe project wat jullie te wachten staat! Met een voldaan gevoel stap je 's avonds de auto on omdat je energie krijgt van je werk als projectmanager. Misschien glunder je nu ook wel, omdat je jezelf inbeeldt dat jij dit grote project hebt gerealiseerd. Dat is mooi, want hieronder wordt het nog interessanter voor je. Als projectmedewerker ben je een van de belangrijkste schakels binnen onze organisatie. Je draagt zorg voor de kwalitatieve invulling van projecten en communiceert helder met je projectleider en klant voor de voortgang.. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je met ons mee durft te denken om onze organisatie verder te helpen. Jij komt zelf met innovatieve ideeën en oplossingen.

Voor jou is ontwikkeling essentieel. Je hebt een leergierige houding en bent kritisch op je eigen werk. Daarnaast ben iemand die open en eerlijk is en met passie voor civiele techniek en/of cultuurtechniek. Je streeft nar het realiseren van projecten die het verschil maken voor onze klant! Onze opdrachtgever is een ingenieursbureau dat buitenruimtes inricht. Dag in dag uit zijn ze in de weer met inrichtings- en beheerprojecten op het gebied van de openbare ruimte. Dat doen ze voor overheden, zoals gemeenten, provincies en waterschappen. Maar ook voor bijvoorbeeld architecten en bedrijven.


Locatie: Boxtel

Salaris indicatie:

Uur:

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15405505/cum-laude-groep-senior-werkvoorbereider-projectmedewerker-civiele-techniek-boxtel
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Cum Laude Groep
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 08-01-2019
  • Plaatsnaam Boxtel
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 3 x
  • Snelcode info 21627929

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.