Aan niemand vertellen. Auteur: Simone van der Vlugt

prijs
€ 10
datum plaatsing
18-07-17
conditie
nieuw
adverteerder
P
type
aangeboden
adverteert sinds
28-09-2010
plaatsnaam
Boxtel
telefoon
n.v.t.
gezien
1 x
snelcode info
3245137

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Aan niemand vertellen
Literaire thriller
Simone van der Vlugt

Lois is een jonge rechercheur Moordzaken, afdeling Noord-Holland Noord. Op het eerste gezicht leidt ze een overzichtelijk even, ze heeft een eigen appartement in het centrum van Alkmaar en een uitdagende, spannende baan. Als op een mistige novemberavond het verminkte lichaam van een man wordt gevonden, worden Lois en haar collega op deze bizarre zaak gezet.

De eerste naspeuringen lijken nergens toe te leiden. Het slachtoffer, David Hoogland, was een vrolijke basisschoolleraar met een leuke vriendin en een brandschoon verleden. Niemand kan echter het foldertje van de kunstexpositie van Maaike Scholten verklaren, dat wordt gevonden in Davids broekzak. En wie is Tamara, de vrouw zonder achternaam, die telkens opduikt? Het onderzoek strandt, tot een tweede en zelfs een derde moord nieuwe aanwijzingen leveren.

Lois weet zich meer en meer te verdiepen in de psychologie van de moordenaar,geholpen door haar eigen moeilijke jeugd en een opbloeiende vriendschap met een psychiater. Kan zij voorkomen dat er nog meer doden vallen?

Bieden vanaf Euro 10,00
Af te halen in Boxtel

Deel deze advertentie met:
|
de beste slechtweervoorziening