Belkin G3A2000cw bluetooth audio receiver 2.4 GHz

prijs
€ 30
datum plaatsing
11-04-17
conditie
nieuw
adverteerder
Martin
type
aangeboden
adverteert sinds
14-03-2011
plaatsnaam
Boxtel
telefoon
0411-684336
gezien
4 x
snelcode info
4751573

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Verbind uw mobiele telefoon of een ander smart apparaat met uw stereo-installatie of met een draadloos muzieksysteem. Het kleine apparaat ontvangt audio- en muziekdata van mobiele apparaten en geeft deze door aan elke gewone stereo-installatie. De opgeslagen muziek op de iPhone, iPod touch, iPad of andere apparaten met Bluetooth kan zo met party-volume worden weergegeven door grote luidsprekerboxen.

Aantikken, afspelen, luisteren
Het verbinden van uw smartphone met de ontvanger is zeer eenvoudig: breng uw smartphone (met NFC-technologie en Android 4.1 of hoger) bij de ontvanger om ze automatisch met elkaar te verbinden. Beschikt u over een smartphone met Android 4.0 of 4.0.1, dan kunt u de gratis Belkin BT app downloaden.

Compatibel met alle gangbare apparatuur met Bluetooth
De Bluetooth/NFC muziekontvanger is compatibel met alle apparaten die beschikken over Bluetooth, zoals de iPhone, iPad, iPod touch (2e generatie of hoger) en Android-smartphones.

Buitengewone audiokwaliteit via meerdere uitgangen
De ontvanger beschikt over twee HD-audio-uitgangen die een uitstekende geluidskwaliteit bieden: een digitale coaxiale audio-uitgang en een digitale optische audio-uitgang. Een traditionele 3,5 millimeter cinch-aansluiting is uitstekend geschikt voor oudere home-cinemasystemen.

Deel deze advertentie met:
|
Horen en zien...