Gastouder Sandra in Oosterhout ( Kruidenbuurt)

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
19-03-17
adverteerder
Chantal
type
aangeboden
adverteert sinds
04-01-2010
plaatsnaam
Breda
telefoon
076-8886377
gezien
1 x
snelcode info
1203837

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Er zijn weer plaatsen vrij bij ons in de kinderopvang.


Uw kind staat centraal!!

Ik ben Sandra, ik ben 34 jaar en moeder van 2 lieve kinderen in de wijk Dommelbergen in Oosterhout. Ik heb veel kennis op het gebied van verzorging en opvoeding van kinderen. Dit wil ik graag met andere ouders delen.

Bij mij in de opvang is ieder kind een individu met eigen behoefte op sociaal en emotioneel gebied. Kinderen hebben een vaste stuctuur nodig en ik probeer altijd de juiste balans te vinden tussen lief, zorgzaam en streng zijn. Daarnaast zorg ik dat elk kind in zijn/haar waarde wordt gelaten.
Mijn kinderopvang is kindvriendelijk ingericht in een huiselijke omgeving, wat voldoet aan alle kwaliteitseisen van de Wet Kinderopvang 2011. Wij wonen ook in een kindvriendelijke straat met voldoende speelmogelijkheden.

Het belangrijkste is dat er een goede klik is tussen uw kind en mij. Als moeder weet ik hoe moeilijk het is voor andere werkende ouders, om werk en opvoeding te combineren. Daarom bied ik u een kleinschalig, kwalitatief, professioneel kinderopvang aan. Op deze manier kan ik meer tijd en persoonlijk aandacht aan uw kind besteden. Ik vind mijn werk heel leuk en zou dit werk voor de rest van mijn leven met veel plezier kunnen blijven doen. Het is altijd handig om eerst bij de kinderopvang langs te komen om een kijkje te doen.

Ik heb plaatsen vrij op maandag en dinsdag.
Vanaf 1 maart 2012 heb ik plaats op donderdag.
Vanaf 1 mei 2012 heb ik plaats op vrijdag.

Ik neem alleen kinderen aan voor dagopvang.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met gastouderbureau Charno
Tel: 076-8886377


Referenties:
Mijn jongste dochter gaat al ruim een jaar op maandag naar Sandra en ze vind het daar geweldig.
Mijn oudste komt alleen op de maandagen dat er geen school is.
Wat ik prettig vind is dat mij kinderen de gewone dagelijkse dingen mee maakt dus ook naar school gaat om de andere kinderen te halen, eendjes brood te geven, lekker naar de speeltuin, knutselen, spelletjes enz.
Fruit, brood en een slaapje is ook geen probleem.
Ik vind het ook heel leuk en fijn dat Sandra in een schriftje bij houd wat de kinderen gedaan hebben, hoe het is verlopen, wat ze hebben gegeten,gedronken en evt. geslapen.
Kortom echt een super gastouder, ik zou geen andere meer willen!Onze 3 kinderen gaan met veel plezier een dag in de week naar Sandra. Sandra gaat erg lief, rustig,zorgzaam en consequent met de kinderen om en geeft ze individueel aandacht. Zowel binnen als buiten zijn er voldoende speelmogelijkheden. Wanneer ik ze 's avonds na het werk op kom halen, hebben ze allemaal gegeten. Echt ideaal na een dag werken! Ze houdt een boekje bij per kind waarin staat wat ze die dag gedaan hebben. Erg leuk voor later om terug te lezen. Ook houdt ze eens in de paar maanden een evaluatie hoe het gaat. Kortom wij zijn zeer tevreden over de opvang bij Sandra

Deel deze advertentie met:
|