Gastouder Nicole Westerpark Breda

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
14-03-17
adverteerder
Chantal
type
aangeboden
adverteert sinds
04-01-2010
plaatsnaam
Breda
telefoon
076-8886377
gezien
1 x
snelcode info
1203918

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Beste ouders

Mijn naam is Nicole, 29 jaar en ik ben mama van 2 kinderen. Onze oudste is een jongen Jilan van 6 jaar en de jongste is een meisje Eline van 4 jaar. En gelukkig getrouwd met Johan.
Wij zijn woonachtig in het westerpark te Breda.

Per 1 maart 2012 ga ik beginnen als gastouder misschien eerder. Ik heb ervaring door mijn opleiding als Kraamverzorgster waardoor ik in vele gezinnen heb gewerkt met meerdere kinderen en ik pas sowieso al op 3 kinderen in de leeftijden van 1 t/m 3 jaar. Ervaring genoeg gelukkig ook omdat ik zelf kinderen heb.
Het diploma kinder EHBO heb ik ook gehaald en natuurlijk mijn Diploma (MBO-2 opleiding Helpende Zorg en Welzijn & MBO-3 Kraamverzorgende) om gastouder te mogen zijn.

Ik heb ervoor gekozen om thuis te blijven om zelf voor mijn kinderen te zorgen en misschien ook wel voor uw kinderen. Er is genoeg speelgoed in huis en we gaan gezellig samen knutselen vooral tijdens de thema weken zoals lente,zomer,herfst en winter maar ook tijdens pasen, kerst enz.

Voor de gastkindjes heb ik twee kamers tot beschikking waar campingbedjes geplaatst kunnen worden. Er staat een box en een kinderstoel. Voor de kleintjes is er met lekker weer voldoende ruimte om buiten te spelen. Ik hou van rust en regelmaat, maar ook hou ik van wandelen (zit op loopafstand van de eendjes) en buitenspelen (Speeltuintjes in de buurt), dit wordt natuurlijk gedaan mits het weer en kindjes het toelaat.
Ik rook niet en heb ook geen huisdieren.

Mijn werktijden gaan zijn van
Maandag t/m Vrijdag van 7.30 tot 18.00 uur ( langer of vroeger kan altijd in overleg geregeld worden )
Ik weet namelijk wat het is als je onregelmatige diensten werkt (zoals in de zorg)
Mocht u interesse hebben neem dan contact op met mij of met gastouderbureau Charno.Tel: 076-8886377

Groetjes,
Nicole

Deel deze advertentie met:
|