Gastouder Adriënne in Geertruidenberg

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
21-05-17
adverteerder
Chantal
type
aangeboden
adverteert sinds
04-01-2010
plaatsnaam
Breda
telefoon
076-8886377
gezien
1 x
snelcode info
1204359

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Beste ouders

Mijn naam is Adriënne, 26 jaar en ik ben mama van 2 zoons. Onze oudste heet Beau en is 2 jaar en de jongste heet Lex en is alweer 3 maanden oud.
Wij wonen in 't oranjebastion in Geertruidenberg.

Per 20 februari 2012 ga ik beginnen als gastouder. Mijn registratienummer van het LRK is inmiddels aangevraagd. Ik heb ervaring door mijn opleiding als onderwijsassistente waarvoor ik elke half jaar een andere stage plek kreeg. Zo heb ik stage gelopen op regulier onderwijs, speciaal onderwijs en met straat kindjes in Zuid-Amerika. Verder ben ik au pair geweest in Engeland en natuurlijk veel opgepast vroeger op de buurt kindjes.
Het diploma kinder EHBO heb ik inmiddels ook gehaald.

Nu ik zelf kinderen heb wil ik graag thuis blijven en misschien wel voor jou kinderen zorgen. Er is genoeg speelgoed in huis en we gaan gezellig samen knutselen.

Voor de gastkindjes heb ik twee prachtige kamers tot beschikking waar twee extra campingbedjes geplaatst kunnen worden. Er staat een box en een kinderstoel. Ook hebben wij een hele lieve Labrador die buiten verblijft. Voor de kleintjes is er met lekker weer voldoende ruimte om buiten te spelen. Omdat ik graag rekening houdt met rust en regelmaat ga ik er niet te vaak op pad, waardoor de kindjes lekker in hun eigen ritme blijven.

Wil je een keer kennis komen maken neem dan contact op met gastouderbureau Charno.
Tel: 076-8886377

Groetjes,
Adrienne

Deel deze advertentie met:
|