De Dieet Oplossing

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
21-08-12
conditie
gebruikt
adverteerder
many doos
type
aangeboden
adverteert sinds
04-10-2012
plaatsnaam
Breda
telefoon
0628187453
gezien
105 x
snelcode info
1749540

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

De Dieet Oplossing Hoe Is Het Mogelijk Dat Vrijwel Niemand
DEZE FEITEN Over Afvallen en Afslanken Weet?

Vetarm Eten WERK NIET.

Je kunt geen gewicht verliezen door gebruik te maken van een vetarm dieet. Vetarm dieetvoedsel is al meer dan 15 jaar populair, maar toch blijft onze maatschappij dikker en dikker worden.

Ongeveer 25% van de bevolking in Nederland en Belgi? heeft overgewicht. Dit feit zal je er dus van moeten overtuigen dat vetarm dieeten je niet helpt bij het afvallen en afslanken. Er zijn slechts 3 belangrijke concepten die je moet weten om BLIJVEND gewicht te verliezen, de rest is overbodig en leidt alleen maar tot verwarring.

Cardio WERKT NIET.
Die lange en frequente cardio of a?robics workouts van snel gewichtsverlies programma's zijn de SLECHTSTE manier om vet te verbranden. Je gaat zien hoe je je vetverbranding kan verdubbelen met fitness oefeningen voor slecht enkele minuten per dag, zonder cardio!

CalorieArm Dieet WERKT NIET. Je zult ook niet afvallen en afslanken door een calorie-arm dieet te volgen. Dit is allereerst moeilijk te volgen omdat alle regels ERG STRICT zijn en te moeilijk om het te volgen voor de normale mens. Ook vertraag je je metabolisme door weinig calori?n te eten waardoor je lichaam simpelweg MINDER vet gaat verbranden. In het begin val je iets af maar daarna komen de kilo's er plotseling weer bij. Herkenbaar toch?

Waarschijnlijk heb je dit al wel een gehoord maar je kan NOOIT afvallen of afslanken door jezelf uit te hongeren. Wat over de 'Sonja's', Weight Watchers, dieetboeken, etc.?

GA NU NA DE WEBSITE VOOR MEER INFO

[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|
de beste slechtweervoorziening