Netwerk security consultant

Jelling IT ProfessionalsVoor een klant in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een netwerk security consultant voor een juniorfunctie. Heb jij al wat ervaring op bijvoorbeeld een helpdesk, en wil jij graag de volgende stap maken in jouw carrière? Of heb jij tijdens je opleiding al kennis gemaakt met systeem- en netwerkbeheer op het Microsoft platform? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij dit bedrijf wordt je in een aantal maanden opgeleid tot specialist in Microsoft, VMware en Citrix omgevingen. Als netwerk security consultant bij dit bedrijf zien jouw werkzaamheden er als volgt uit:
-Het ontwerpen, implementeren en beheren van virtual server- en storage omgevingen.
-Het beheren van clients, storage management en back-up omgevingen.
-Dit ga je zowel in-house als on-site doen, je beheert namelijk zowel het eigen interne netwerk als de netwerkinfrastructuur van klanten.
-Je adviseert de klant over beveiligingsoplossingen en de infrastructuur. Hiervoor heb je intermenselijke vaardigheden nodig.

Je kan in de toekomst doorgroeien naar security expert. Lijkt het jouw wat om in deze dynamische omgeving deze uitdaging aan te gaan? Reageer dan direct!
Functie-eisen


Heb jij tijdens je opleiding of je ervaring op de helpdesk al kennis gemaakt met systeem- en netwerkbeheer op het Microsoft platform? Ben jij daarnaast communicatief vaardig en voldoe je aan onderstaand profiel? Reageer dan direct!
-Je hebt een afgeronde MBO of HBO ICT opleiding.
-Je bent technisch sterk en resultaatgericht.
-Kennis en ervaring met Intel-Microsoft platform, virtualisatie, VMware en Citrix.
-Je bezit de vaardigheden om projecten helder te documenteren en netwerkinfrastructuren in kaart te brengen.
-Je spreekt Nederlands en hebt een goede kennis van de Engels taal.Jelling is gespecialiseerd in ICT vacatures voor Junior Netwerk Beheerders.

Kijk voor meer informatie op www.jelling.nl of https://www.jelling.nl/vacatures-systeembeheer-netwerkbeheer.html

Tags: netwerkbeheer, ICT, IT, MBO, HBO, netwerkbeveiliging, network security, consultant, junior, Roosendaal

Jelling IT Professionals streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.
Arbeidsvoorwaarden


Deze klant biedt jouw een omgeving waar jij jezelf in snel tempo kan ontwikkelen. Je wordt eerst in een aantal maanden intern opgeleid tot netwerk security consultant. Je krijgt veel begeleiding en wordt klaar gestoomd om het veld in te gaan. Je komt te werken in een aangename, informele en flexibele werkomgeving. Daarnaast bieden wij:
-Een goed startsalaris tussen de € 2.000 – € 2.750 afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
-Na een bepaalde periode een lease auto met tankpas.
-25 vakantiedagen.
-Veel opleiding en doorgroeimogelijkheden.
-Tijdens het eerste jaar bouw je een budget op waarmee jij opleidingen kan financieren of extra vrije dagen kan aanschaffen.

Locatie: Breda

Salaris indicatie: 1750-2500, 2500-3500

Uur: 32-40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15706196/jelling-it-professionals-netwerk-security-consultant-breda
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Jelling IT Professionals
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 14-09-2018
  • Plaatsnaam Breda
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 1 x
  • Snelcode info 21570207

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.