Allround magazijnmedewerker Schenker Logistics Breda

Manpower B.V.Tijdens pauzes ontspannen onder het genot van een potje tafelvoetbal of darten? Jouw dansmoves kunnen laten zien tijdens het jaarlijks personeelsfeest? Onderdeel zijn van een multicultureel team? Allemaal mogelijk bij Schenker Logistics in Breda! Lees snel verder en kijk wat Schenker voor jou kan betekenen.

Uitzendbureau Manpower is namelijk op zoek naar flexibel inzetbare allround magazijnmedewerkers die deel uit willen maken van team Schenker.

In deze functie ga jij deel uitmaken van wereldwijde logistieke processen. In het magazijn van Schenker in Breda wordt de opslag verzorgd van de nieuwste, meest innovatieve, elektronische producten. Hoe draag jij bij aan dit logistieke proces? Jij gaat de volgende werkzaamheden uitvoeren:
-Orderpicken
-Verzendklaar maken van pakketten
-Uit- en ompakken van producten
-Controleren van ordersSchenker vindt het belangrijk dat jij flexibel inzetbaar bent op verschillende afdelingen. Wanneer jij ingewerkt bent op één afdeling, zul je ook eens op een andere afdeling gaan meelopen om de werkzaamheden daar onder de knie te krijgen. Zo breid jij je skillset uit en wordt jij een waardevolle werknemer!
Functie-eisen


Hoe word jij onderdeel van team Schenker?
-Jij bent maandag t/m vrijdag fulltime dus 40 uur per week beschikbaar
-Jij hebt bij voorkeur affiniteit met of technisch inzicht in consumenten elektronica (bijv. tablets en smartphones)
-Jij bent in staat staand werk te verrichten
-Jij bent nog nooit in aanraking geweest met justitie en/of politie
Heb jij interesse en wil je solliciteren? Solliciteer dan direct via de button ''solliciteer direct''. Wij maken graag deze week nog kennis met jou!

Sollicitatieprocedure
-Online solliciteren via de button: ‘solliciteer direct’ en toevoegen van jouw motivatie
-Manpower bekijkt jouw sollicitatie, CV en motivatie
-Wij nemen contact met jou op voor een persoonlijk telefoongesprek
-Samen kijken wij of deze (of eventueel een andere) vacature bij jou past
-Op sollicitatiegesprek bij de Manpower vestiging en/of de opdrachtgeverHet is belangrijk dat jij de dagen na jouw sollicitatie goed bereikbaar bent. Er wordt namelijk contact met jou opgenomen door het volgende telefoonnummer: 088-2828128.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!
Arbeidsvoorwaarden


10,06 bruto per uur
Sollicitatieprocedure


Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Fleur Oosterveer via – Klik op de solliciteer-button om te solliciteren – of bel 088-2828128

Over Manpower
Bijna niets in het leven is voor mensen zó essentieel als het vinden en behouden van zinvol werk. Wat dit betekent, is voor iedereen anders. Manpower biedt tijdelijke, flexibele en vaste banen. Onder meer binnen de financiële en zakelijke dienstverlening, overheid, klant contact centra, logistiek en productie. Het is onze passie om mensen verder te helpen. Dat doen we met een enorme gedrevenheid. We helpen je om succesvol te zijn bij een sollicitatie en dagen je uit om je te (blijven) ontwikkelen. Eerlijkheid vinden we belangrijk; we zijn transparant, staan open voor feedback en we doen wat we beloven.


Locatie: Breda

Salaris indicatie: 0-1750

Uur: 40, 32-40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15705441/manpower-b-v-allround-magazijnmedewerker-schenker-logistics-breda-breda
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Manpower B.V.
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 08-01-2019
  • Plaatsnaam Breda
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 1 x
  • Snelcode info 21570795

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.