cucina de linie

prijs
€ 0
datum plaatsing
07-07-17
conditie
gebruikt
adverteerder
N. Meulendijks
type
aangeboden
adverteert sinds
05-04-2012
plaatsnaam
Breda
telefoon
0765876872
gezien
3 x
snelcode info
2424450

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Cucina de Linie Gegevens en Tekstje

Cucina de Linie
25 mei 2013
13:00 - 20:00 uur

Locatie
Op het braakliggend terrein aan de Liniestraat.

Stichting Electron
www.electronbreda.com

Flyerontwerp: Julie van Zessen

Kijk voor meer informatie over ‘Cucina de Linie’ op www.cucinadelinie.com.
Voor meer over het programma bij Electron, kijk op www.electronbreda.com.

Cucina de Linie

Na de succesvolle eerste editie van Cucina de Linie en de gezellige winterse Natale de Linie, organiseert Electron weer een nieuwe editie van Cucina de Linie, en wel op 25 mei aanstaande.

´Cucina de Linie´ is een eendaagse culinaire marktplaats in de Linie. Vanuit mobiele keukentjes, picknicktafels en tal van andere creatieve objecten verkopen hobbychefs, thuiskokkinnen en theatercateraars hun hapjes aan de liefhebber tegen uiterst vriendelijke prijsjes. Op het braakliggend terrein aan de Liniestraat vormen zich voor één dag de culinaire gelegenheden tot het evenement ´Cucina de Linie´.

Naast eten is er een bijzonder theaterprogramma en zijn er veel leuke activiteiten voor kinderen. En er is de gelegenheid om in een gezellige sfeer te genieten van al de specialiteiten op het terrein.

Je kan je nog inschrijven om eigengemaakte lekkernijen te verkopen op Cucina de Linie. Hapjes, gebak maar ook ingemaakte jam of tapas: alles is welkom!
Kijk op www.cucinadelinie.com om je in te schrijven.

‘Cucina de Linie’ wordt georganiseerd door Stichting Electron in samenwerking met Singelveste AlleeWonen en Stichting Worstenbrood.

Deel deze advertentie met:
|
Gratis adverteren!