TEAMLEADER PRODUCTION regio Eindhoven

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
06-06-13
adverteerder
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Breda
telefoon
076 - 522 33 34
gezien
27 x
snelcode info
2496942

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving:
Ondanks de negatieve geluiden in markt, is onze opdrachtgever volop zoekende naar enthousiaste medewerkers. Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de ontwikkeling en fabricage van Speciale Voertuigen.?Functieomschrijving:
In deze functie geef je leiding aan een team monteurs en werk je mee op zodanige wijze dat projecten tijdig en met goede kwaliteit binnen de gebudgetteerde uren wordt geproduceerd. Je werkzaamheden bestaan uit: Op basis van tekeningen, werkinstructies en materialen uitvoeren van die constructie- en assemblagewerkzaamheden die nodig zijn om tot een prototype, deel- of eindproduct te komen; Het testen en overdragen van deel- en eindproducten; Naleving van een goede uitvoering van het arbo- en kwaliteitsbeleid; Het mede bepalen van de werkvolgorde, plannen van het werk en onderling afstemmen van werkzaamheden; Het bewaken van de projectbudgetten op het gebied van productie-uren en materiaalgebruik; Het in overleg met werkvoorbereiding en engineering evalueren van het prototype, deel- of eindproduct, op mate van technische realiseerbaarheid en te gebruiken materialen teneinde verbetering voor verdere productie door te voeren; Leidinggevende taken zoals; functionerings-beoordelingsgesprekken voeren, verzuimmanagement, coachen en begeleiden van teamleden, werving en selectie procedures opvolgen.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder:
Tel nr: (+31) 040 - 290 69 76
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0506816

Deel deze advertentie met:
|