PLC PROGRAMMEUR regio Oss

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
07-06-13
adverteerder
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Breda
telefoon
076 - 522 33 34
gezien
31 x
snelcode info
2498134

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving:
Een sterk groeiende industrieel automatiseerder met een grote expertise op het gebied van programmeren van PLC's waarbij het persoonlijke karakter centraal staat.
Functieomschrijving:
Als software/ PLC programmeur heb je een zeer diverse functie die in overleg wordt vormgegeven. De opdrachtgevers en projecten worden in overleg met de PLC programmeurs bepaald. De projecten kunnen zich zowel in de machinebouw, bij productiebedrijven, in de offshore- industrie of procestechniek begeven. Ook de werkzaamheden worden in overleg met de PLC programmeurs bepaald. De werkzaamheden kunnen bestaan uit het ontwerpen en/ of aanpassen van PLC- besturing, maar wanneer gewenst kan ook het in bedrijfstellen een onderdeel van de functie zijn. Elke PLC programmeur heeft een vaste klantenkring waar ook een relatie mee wordt opgebouwd. De projecten vinden verspreidt door Nederland plaats waarbij geprobeerd wordt om de reisafstand te minimaliseren.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder:
Tel nr: (+31) 040 - 290 69 76
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0506967

Deel deze advertentie met:
|