SENIOR MONTEUR ELEKTROTECHNIEK regio Breda

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
07-06-13
adverteerder
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Breda
telefoon
076 - 522 33 34
gezien
25 x
snelcode info
2498135

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving:
Onze opdrachtgever is een vooruitstrevende onderneming die hoogwaardige industri?le projecten realiseert binnen de elektro- en besturingstechniek.
Functieomschrijving:
Voor de functie van senior monteur elektrotechniek voer je voor diverse opdrachtgevers de volgende werkzaamheden uit: Praktische elektrotechnische werkzaamheden aan installaties op gebied van machinebouw, proces of utiliteit; Storingsanalyse aan machines en procesinstallaties; installatie van verdeelinrichtingen, kracht- en lichtinstallaties; Panelen aansluiten, inbedrijfstellen en het uitvoeren van I/O testen voor productielijnen; Een tijdige en goede materiaalvoorziening ten behoeve van de werkzaamheden; Wijzigen en/of aanpassen elektrotechnische schema's, zorg dragen voor verwerking hiervan; Het signaleren van meer-/minderwerk; Communicatie met de opdrachtgever en de projectleider, tevens voer je ook de projectbesprekingen.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder:
Tel nr: (+31) 040 - 290 69 76
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0506968

Deel deze advertentie met:
|