PROJECTENGINEER ELEKTROTECHNIEK regio Heinenoord

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
13-06-13
adverteerder
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Breda
telefoon
076 - 522 33 34
gezien
30 x
snelcode info
2512098

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving:Onze opdrachtgever is een grote speler op het gebied van PLC-, SCADA-, MES- en industri?le projecten.
Functieomschrijving: Als project engineer bij onze opdrachtgever ben je verantwoordelijk voor diverse projecten; Je krijgt bijvoorbeeld de opdracht voor het ontwerp en de uitwerking van de gehele elektrotechnische installaties; Aan jou als project engineer de uitdaging om de wensen van de klant en de projectleider te vertalen naar concrete elektrische schema`s voor de installaties; Daarbij heb je een scherp oog voor veiligheid, maar ook voor de kosten; Uiteindelijk zorg je er altijd voor dat je binnen het budget blijft; Projecten waar je op werkt vari?ren van kleinschalige opdrachten van ??n of twee maanden tot met een looptijd van enkele jaren; Je draagt bij onze opdrachtgever een grote verantwoordelijkheid, maar daar tegenover staat een zee aan vrijheid; Kortom een enorme uitdaging!

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder:
Tel nr: (+31) 040 - 290 69 76
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0468378

Deel deze advertentie met:
|