ALLROUND MONTEUR TECHNISCHE DIENST regio Roosendaal

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
13-06-13
adverteerder
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Breda
telefoon
076 - 522 33 34
gezien
41 x
snelcode info
2512101

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving:Onze opdrachtgever is een groot maar informeel productiebedrijf binnen de voedingsmiddelenindustrie. Zij hebben inmiddels een bestaansrecht van meer dan 100 jaar en zijn goed voor een jaarlijkse productie van circa 15 miljoen kilo voedingswaar.
Functieomschrijving: Als allround monteur technische dienst houd je je bezig met het lokaliseren en oplossen van mechanische-, pneumatische-, elektrotechnische en besturingstechnische storingen aan het gehele machinepark en de installaties (nadruk ligt op werktuigbouwkunde); Je voert zowel preventief onderhoud uit als reparaties, revisies en modificaties; Je denkt actief mee in termen van verbeteringen, je bekijkt storingsbronnen, veel voorkomende storingen en analyseert hoe deze teruggedrongen kunnen worden; Je adviseert ten aanzien van nieuwe technieken en modificaties; Je begeleidt externe engineers door het machinepark; Indien nodig zorg je voor het bestellen van de juiste materialen.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder:
Tel nr: (+31) 040 - 290 69 76
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0487721

Deel deze advertentie met:
|