SALES ENGINEER regio Beusichem

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
16-06-13
adverteerder
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Breda
telefoon
076 - 522 33 34
gezien
40 x
snelcode info
2519498

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving:Een specialist in de ontwikkeling van systemen en machines ten behoeve van de voedingsmiddelenindustrie.
Functieomschrijving:Als sales engineer vertaal je de wensen van de klant in een passend concept. Van de account manager krijg jij de informatie die je nodig hebt om de wensen van de opdrachtgever helemaal scherp te krijgen. Aan de hand van deze informatie bepaal jij welke machines er nodig zijn en hoe deze geplaatst moeten worden. Om te bepalen wat de mogelijkheden van de machines zijn heb je als sales engineer regelmatig contact met de engineering afdeling. Wanneer je de mogelijkheden en wensen scherp hebt werk je dit uit in de lay-out tekeningen. Hier maak je als sales engineer ook de passende calculaties en offertes bij. Wanneer het project van start gaat sta jij de klant te woord bij technische vraagstukken en je verzorgt de benodigde documentatie.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder:
Tel nr: (+31) 040 - 290 69 76
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507931

Deel deze advertentie met:
|